Tgrt Haber

Kırmızı ışıkta kanlı infaz: Genç kızlara 30 el ateş ettiler

13 Şubat 2022 21:08
Kar maskeli saldırganların diğer araçlara da rastgele ateş açtığı öğrenildi.

Kocaeli’de kırmızı ışıkta bekleyen 21 yaşındaki Tuğçe Semiz ve 26 yaşındaki Emine Çöp kar maskeli şahıslar tarafından 30 el ateş edilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kar maskeli saldırganların diğer araçlara da rastgele ateş açtığı öğrenildi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana gelen olayda kar maskeli şahıslar ışıklarda bekleyen araçlara ateş etti. Yaşanan olayda 21 yaşındaki Tuğçe Semiz ile 26 yaşındaki Emine Çöp hayatını kaybetti. Araçta bulunan 27 yaşındaki Alihan Kaya ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

AİLELER CENAZELERİ TESLİM ALDI

Olayın ardından ekipler yaptığı çalışmalar sonrasında Tuğçe Semiz ve Emine Çöp’ün cenazeleri incelenmek üzere İstanbul’daki Adli Tıp Kurumuna kaldırdı. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından genç kızların cenazeleri aileleri tarafından teslim alındı. Tuğçe Semiz ve Emine Çöp’ün cenazesi Gebze Ulus Mahallesi Şehitler Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

“KİM OLDUKLARINI BİLMİYORUM”

Cenazeleri almak için Adli Tıp Kurumuna gelen Emine Çöp’ün abisi Ramazan Çöp, “Dün gece saat 04.30 civarlarında ışıklarda kız kardeşimin kullandığı araba ve arkada bir arkadaşımın kullandığı araba bir Fiat Egea araç gelmiş iki tane kar maskeli şahıs inmiş yaklaşık 30 tane kovan toplanmış, 30 tane mermi boşaltmışlar. Kız kardeşim Emine Çöp ve yeğenim Tuğçe Semiz olay yerinde hayatını kaybetmiş, Alihan Kaya ise ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmış. Ateş eden şahısların eşkâlleri tespit edilmiş ama kim olduklarını bilmiyorum. İnşallah yakın zamanda öğreneceğiz. Bir ticari taksiciye de iki el ateş etmişler ama vuramamışlar kaçmışlar” şeklinde konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...