Tgrt Haber

Kocaeli'de köpeğin saldırısına uğrayan kadın kucağındaki çocuğu bırakıp kaçtı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
28 Şubat 2022 20:44 - Güncelleme : 28 Şubat 2022 20:59

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kadın sokakta köpeğin üzerine koştuğunu görünce çocuğunu bırakıp kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına yansırken çocuğu köpekten koruyan esnaf açıklamalarda bulundu.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Yenişehir Mahallesi'ndeki Dönmez Sokak'ta sabah saatlerinde ilginç bir olay meydana geldi. Bir kadının kucağında çocukla sokakta yürüdüğü sırada üzerine köpek koştu. Panik olan kadın, kucağındaki çocuğu düşürerek korkuyla kaçtı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise köpeği tasmasından çekerek çocuğun yanından uzaklaştırdı. Köpeğin, kadını ve çocuğu ısırmadığı öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERALARINA TAKILDI

Öte yandan, olay anı ise çevredeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, siyah bir köpeğin önce seyir halindeki otomobilin peşinden koştuğu, daha sonra ise kucağındaki çocukla birlikte yürüyen kadının üzerine koştuğu görülüyor.

ÇOCUĞUN YARDIMINA KOŞAN ESNAFTAN AÇIKLAMA

Köpeğin küçük çocuğa saldırmaması için yardımına koşan esnaf Fatih Ateş, "Sabah biz buradayken sahipli ama başıboş bir köpek çocuklara saldırdı. Biz de bir şey olmaması için yakaladık, görevimizi yaptık. Köpek direkt olarak çocuğa doğru koştu. Diğer genç kızla zaten ilgilenmedi ama o da çok korktu. Ben gözlerinden okudum o korkuyu, çok titredi. Küçük çocuk zaten çok ağladı.

Kocaeli'de köpeğin saldırısına uğrayan kadın kucağındaki çocuğu bırakıp kaçtı

Genç kız ise korkudan bıraktı çocuğu, o da çok korktu. Biz köpeği yakaladıktan sonra uzaklaşıp gittiler.’’ dedi. Fatih Ateş, ‘’Köpeği yakaladıktan sonra boş bir araziye bağladık. Sonrasında da belediye ekipleri gelip köpeği aldılar. Başıboş köpeklere sahip çıkılmasını, sokaklarda saldırmamalarını istiyoruz. Köpekleri biz de seviyoruz ama başıboş bırakıldığında olmuyor" ifadelerini ekledi.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...