Tgrt Haber

Kocası tarafından vahşice katledildi

10 May 2021 11:37
Kocası tarafından vahşice katledildi

Ankara'da bir kadın daha kocası tarafından önce işkenceye maruz kaldı, ardından göğsünden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Cumartesi sabahı  saat 06.30 sularında Ankara'nın Çankaya Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Erdoğan ile eşi Zeynep Erdoğan arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Öfkelenen koca eşini ve eşinin ilk evliliğinden olan 14 yaşındaki çocuğunun ellerini bağlayarak işkence etmeye başladı. 

DEFALARCA BIÇAKLADI

Daha sonra eşi Zeynep Erdoğan'ı defalarca kez bıçaklayadı ve olayın ardından kayıplara karıştı. Ertesi gün elleri ayakları bağlı olan 14 yaşındaki çocuk kendi imkanları ile evden çıkmayı başardı. Komşuların ihbarı üzerine olat yerine gelen ekipler Zeynep Erdoğan'ın 5 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiğini belirledi.

Talihsiz kadının kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olduğu öğrenildi.

"SEN YAKIŞIKLI DEĞİLSİN"

Çankaya Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalarda zanlının 06 BGT 227 plakalı araçla olay yerinden kaçtığını ve Ümitköy'de olduğunu belirledi. Polis ekipleri ile yunus polislerince yakalanan zanlı emniyete götürüldü.

Zanlı Mehmet Erdoğan'ın alınan ilk ifadesinde eşinin kendisine sürekli "Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim" dediği öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri ile olay hakkında incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...