Tgrt Haber

Uşak'ta komşuların köpek kavgasında kan aktı

17 Şubat 2022 20:51 - Güncelleme : 17 Şubat 2022 20:53
Camının kırılmasına sinirlenen öfkeli komşu, köpeğin sahibini av tüfeği ile vurdu.

Uşak’ta bahçede beslenen av köpekleri yüzünden iki komşu arasında yaşanan kavgada kan aktı. Silahların çekildiği kavgada köpeklerin sahibi ağır yaralandı.

Camının kırılmasına sinirlenen öfkeli komşu, köpeğin sahibini av tüfeği ile vurdu.

Uşak’ta meydana gelen olayda evinin bahçesinde av köpeği besleyen M. A. (62) ile karşı evde yaşayan komşusu E.Ç. (34) arasında köpekler yüzünden sözlü tartışma yaşandı. Önceden de husumetli oldukları öğrenilen ikili arasında geçen sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından, M.A. yerden aldığı taşı E.Ç.'nin evinin camına attı. Camının kırılması üzerine öfkeye kapılan E.Ç., evinde bulunan av tüfeği ile M. A.’ya ateş etti.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğsünden yaralanan M.A., sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. M.A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, şüpheli E.Ç. ise Karaağaç Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...