Tgrt Haber

Köpek saldırısına uğrayan çocuk yüzünden yaralandı

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Şubat 2022 23:05 - Güncelleme : 19 Şubat 2022 23:05
Saldırıya uğrayan küçük çocuk sokak köpeklerine mama verdiğini söyledi

Tokat’ta ekmek almaya giden 12 yaşındaki çocuk, sokak köpeğinin saldırısında yüzünden yaralandı. Yüzü kanlar içinde kalan çocuk kuzeninin müdahalesi ile köpekten kurtuldu.

Saldırıya uğrayan küçük çocuk sokak köpeklerine mama verdiğini söyledi

Tokat’ta ekmek almaya giderken sokak köpeğinin saldırısına uğrayan çocuk burnundan ve dudağından yaralandı.

KENDİSİNİ YERDE BULDU

Sulusaray ilçe merkezinde ikamet eden ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Berat Sunar kuzeni ile ekmek almak için evinden çıktı. Fırına yaklaştığı sırada sokak köpeğinin saldırısına uğrayan çocuk bir anda kendisini yerde buldu. Yüzü kanlar içinde kalan çocuk kuzeninin köpeğe müdahalesi ile saldırıdan kurtuldu.

DUDAĞINA DİKİŞ ATILDI

Vatandaşların yardımı ile çocuk Sulusaray Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan ilk müdahalenin ardından Berat, ambulansla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Dudağına dikiş atılan çocuk plastik cerrahi servisinde tedaviye alındı.

BAĞIRIŞMAMIZ ONU KAÇIRDI

Yaşadığı korku dolu anları dile getiren Sunar, “Aşağı sokakta bir tane fırın vardı. Kuzenimle birlikte ekmek almaya gidiyorduk. Birden bir tane sokak köpeği fırının önünde üstümüze saldırdı. Kuzenimle birlikte bağrışmamız falan o onu kaçırttı. Oradaki ekmekçi abi sağ olsun hastaneye götürdü. Oradan pansuman falan yaptılar. Tokat'a sevk ettiler dikiş atıldı dudağıma. Şu an pazartesiyi bekliyoruz" dedi.

KÖPEKLERİ ÇOK SEVERDİM

Köpekleri çok sevdiğini, köpek beslediğini belirten Sunar, “Köpeklerim vardı. Çok güzel bakardım. Çok severdim. Hatta sokak köpeklerine mama falan verirdim. Bu köpeği tanımıyordum. Birden saldırdı. Direkt yüzüme saldırdı. Kuzenim de yanımdaydı. O da bağırdı, çağırdı. Onunla birlikte kurtulduk. Allah'a şükür daha büyü bir şey olmadı. Bacağımı alabilirdi, koparabilirdi. Yani buna şükür bununla yetindi” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...