Tgrt Haber

Köpek tartışması tekmeli tokatlı kavgaya döndü

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Şubat 2022 18:18 - Güncelleme : 14 Şubat 2022 18:41
Sosyal medyada defalarca kez izlenen video kullanıcılar arasında da tartışmalara neden oldu

İzmir’in Seferihisar ilçesinde, sahilde iki kadın ve erkek arasında başlayan köpek tartışmasında taraflar tekme tokat birbirlerine girdi. Görüntüler, sosyal medyada uzun süre konuşuldu.

Sosyal medyada defalarca kez izlenen video kullanıcılar arasında da tartışmalara neden oldu

İzmir'de sokak köpeklerinin saldırdığı bir vatandaş ile iki kadın arasındaki yaşanan kavgada tekmeler konuştu.

İKİ KADIN TEPKİ GÖSTERDİ

Geçtiğimiz günlerde Seferihisar ilçesi Ürkmez Mahallesi'nde sahilde yürüyüş yapan A.E.Ş isimli vatandaş, iddialara göre köpeklerin kendisine havlamasından rahatsız oldu. Vatandaşın köpekleri korkutarak uzaklaştırmaya çalıştığını farkeden iki kadın, tepki göstererek adamı uyardı.

TEKME VE TOKAT ATIP KAÇTI

Köpeklerden birinin adamı bacağından ısırmasıyla tansiyon biranda yükseldi. Tartışma kavgaya dönüştü A.E.Ş ile kadınlar arasında başlayan sözlü tartışma biranda şiddete dönüştü. Kadınlardan birinin tekmesine maruz kalan adam kadınlara tekme ve tokat atıp kaçarak uzaklaştı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Tüm bu yaşananlar cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi. İki kadının adamdan şikayetçi olduğu öğrenildi. Şikayet üzerine şahsın jandarma tarafından ifadeye çağrıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...