Tgrt Haber

Küle dönen evden geriye bir tek Kuran-ı Kerim kaldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ocak 2023 09:56 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 10:06

İstanbul Küçükçekmece’de 3 katlı bir evde çıkan yangında tüm eşyalar küle döndü. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürülen evde bulunan Kuran-ı Kerim haricindeki her şey yandı.

İstanbulKüçükçekmece'de gece saatlerinde 3 katlı bir binanın çatı katında nedeni bilinmeyen bir sebepten yangın​ çıktı. Binada alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası hemen olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın kısa sürede söndürülürken , evde bulunan Kur'an-ı Kerim haricindeki her şey yandı. Alev alev yanan ev, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarıyla saniye saniye görüntülendi.

HER ŞEY YANDI, BİR TEK KUR'AN-I KERİM KALDI"

Yaşanan yangın ile ilgili konuşan ev sahibi Fatih Örnek, “Evde hiç kimse yoktu. Ben ve ailem Regaip Kandili için annemin evinde oturuyorduk. Komşularımız evimizin yandığını söyledi. Gidip baktığımızda evimizin yandığını gördük. İtfaiye ekipleri geldi. Yaralanan kimse yok. Evdeki Kuran-I Kerim haricinde her şey yandı. İtfaiye ekiplerinin evden çıkarıp getirdiği Kuran-ı Kerim kaldı ve başka hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...