Tgrt Haber

Gazetecilere önce poz verdi, sonra ceza yedi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ekim 2022 09:40 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 09:56
Gazetecilere önce poz verdi, sonra ceza yedi

Aydın'da trafiğe kapalı alanda motosiklet kullanan bir motokurye, gazetecilere her şeyden habersiz poz verdikten sonra kuralları ihlal ettiği için trafik ekipleri tarafından cezai işlem uyguladı.

Aydın'da il genelinde gerçekleştirilen trafik denetimleri sırasından garip bir olay yaşandı. Son dönemde trafiğe kapalı alanlarda artan motosiklet​ kullanımı nedeniyle harekete geçen ekipler, belirlenen caddelerde motosiklet denetimi yaptı.

POZ VERDİKTEN SONRA DENETİME TAKILDI

Ekiplerin denetimleri sırasında trafiğe kapalı alanda motosikleti ile seyir halinde olan ve bölgede görevini yapan basın mensuplarına poz veren motokurye​ olarak çalışan E.Ş. polis ekiplerine takıldı.

CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Trafik polisleri tarafından durdurulan motokuryeye trafiğe kapalı alanda motosiklet kullanmaktan dolayı cezai işlem uygulandı. Kendisine motosiklet kullanırken uyması gereken trafik kuralları hatırlatılan motokurye, bundan sonra daha dikkatli olacağını söyleyerek uygulanan ceza sonrası bölgeden uzaklaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...