Tgrt Haber

Üniversite öğrencisi mağaza çalışanına taciz şoku! Şüpheli gözaltına alındı

16 Şubat 2022 10:45 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 13:03

Mecidiyeköy'deki bir mağazaya müşteri kılığında giren bir şüpheli, mağaza çalışanını taciz etti. Sosyal medyada yayılan görüntülerde, kıyafet bakma bahanesiyle içeri giren şüphelinin o anları anbean kameraya yansırken taciz şüphelisi kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Mecidiyeköy'de müşteri kılığında girdiği bir mağazada çalışana cinsel tacizde bulunan kişi yakalandı. Şişli Polis Merkezi Amirliği Suç Araştırma Büro ekiplerinin yüzlerce saatlik kamera görüntüsü izleyerek yakaladığı şüphelinin taciz anları güvenlik kameralarına anbean yansırken olay, sosyal medyada büyük tepki topladı.

GARİP DAVRANIŞLARINI FARK ETTİ

Şişli Mecidiyeköy’de önceki gün saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir mağazada satış görevlisi olarak çalışan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Kübra S., çocuk bölümünde reyon düzenlediği sırada bir kişinin arkasından geldiğini fark etti. Müşteri olduğunu düşündüğü şahsın giysilere baktığını gören genç kadın, işine devam etti ancak giysileri katladığı esnada arkasındaki kişinin garip hareketler sergilediğini hissederek şüpheliyi kontrol etti.

Üniversite öğrencisi mağaza çalışanına taciz şoku! Şüpheli gözaltına alındı

GÜVENLİK KAMERASINI İNCELEDİ

Olayın ardından Kübra S., bir başka reyonda çalışan arkadaşına telefondan mesaj atarak arkasındaki şahsın hareketlerini takip etmesini istedi. Bunu gören şahıs mağazadan çıkarak kayıplara karıştı. Olayın ardından mağazanın güvenlik kamerasını inceleyen Kübra S., eline aldığı giysileri siper eden şüphelinin kendisini takip ederek teşhircilik yaptığını görerek emniyete gidip şikayetçi oldu.

Üniversite öğrencisi mağaza çalışanına taciz şoku! Şüpheli gözaltına alındı

POLİS YÜZLERCE SAATLİK GÖRÜNTÜ İZLEDİ

Yaşananların ardından Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Şişli Polis Merkezi Amirliğine bağlı Suç Araştırma ve Soruşturma Büro ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda Şişli polisi şahsın önce eşkalini belirledi. Yaklaşık 2 gün boyunca gece ve gündüz yüzlerce görüntü izleyen ekipler, şahsın kimliğinin E.Ç. olduğunu tespit etti. Şahsın başka bir ilçede olduğunu belirleyen Şişli polisi, onlarca ekiple dar alan uygulaması yaparak şahsı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şahıs ifadesinin alınması ve adli işlemlerinin yapılması için emniyete götürüldü.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...