Tgrt Haber

Mantar toplamaya giden kadından haber alınamıyor

10 Kasım 2021 09:51
Mantar toplamaya giden kadından haber alınamıyor

Denizli’de mantar toplamaya gittiği dağda kaybolan ve 72 saattir haber alınamayan Emine Aksoy’u arama çalışmalarına devam ediliyor.

Denizli’de 78 yaşındaki Emine Aksoy, oğlu ile birlikte dağa mantar toplama gitti.  Mantar toplama sırasında oğlu Osman Aksoy’un görüş açısından çıkan annesini bir süre dağda aradı. Arama sırasında bir sonuç alamayan Osman Aksoy, bir umutla döndüğü evinde de annesine ulaşamayınca ekiplerden yardım istedi. 

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD), Arama Kurtarma Derneği (AKUT), jandarma ekipleri ve köylülerin yanı sıra Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Denizli Şubesi başta olmak üzere gönüllü kuruluşların da katılımıyla sürdürülen arama kurtarma çalışmalarında 3’üncü gün geride kaldı.

İŞİTME VE YÜRÜME ENGELİ VAR

İşitme ve yürüme engelleri bulunan Emine Aksoy’un bulunması için gece yarısından sonraya kadar yürütülen çalışmalarda her hangi bir emareye ulaşılamayınca, arama kurtarma çalışmalarına ara verildi. Çalışmalar günün ağarmasıyla birlikte askeri personelin de katılımıyla yeniden başladı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...