Tgrt Haber

Son dakika! Metrobüsler kafa kafaya çarpıştı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Nisan 2022 18:55 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 22:47

Son dakika haberi: İstanbul'da metrobüs yolu Beylikdüzü Belediyesi Durağı yakınlarında metrobüsler kafa kafaya çarpıştı, arkadan gelen başka bir metrobüs ise duramayarak kaza yapan araçlara çarptı. Kaza ile ilgili detaylar ortaya çıkarken metrobüsün daha önce arıza yaptığı ve sürücünün arızayı gidermek için aküyü kontrol ettiği sırada metrobüsün kendi kendine hareket ettiği öğrenildi. Yaşanan kazada 8'i yolcu 1'i şoför olmak üzere 9 kişi yaralandı.

Son dakika haberi: Metrobüs yolu Beylikdüzü Belediyesi Durağı yakınlarında metrobüsler kafa kafaya çarpıştı, arkadan gelen başka bir metrobüs ise duramayarak kaza yapan araçlara çarptı. 

YARALILAR VAR

Olay sonrası çevredeki vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çalışmalarına devam ederken kazada yaralananlara ise sağlık ekiplerince müdahale yapıldı. İlk belirlemelere göre kazada 8'i yolcu, 1'i sürücü olmak üzere 9 kişi yaralandı.

METROBÜSÜN ŞOFÖR KOLTUĞU BOŞ

Kaza anı o sıra bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Metrobüste şoförün olmadığı görülürken vatandaşın duyduğu şaşkınlık kameraya kaydedildi. Metrobüsün önce bariyerlere çarpa çarpa ilerlediği ve en sonunda diğer yönden gelen metrobüse çarptığı görüldü. 

KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Kontrolden çıkan metrobüsün olaydan kısa bir süre önce, başka bir durakta arıza yaptığı ve sürücü Oktay A.’nın da metrobüsün motor kısmındaki aküsünü kontrol etmek için araçtan indiği öğrenildi. Sürücünün aküyü kontrol ettiği sırada metrobüsün hareket ederek bir diğer durağa kadar bariyerlere çarparak sürücüsüz bir şekilde ilerlediği öğrenildi.

METROBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan kazanın ardından incelemelerde bulunan polis ekipleri, sürücüsüz hareket eden metrobüsün sürücüsü Oktay A.’yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından araçların kaldırıldığı öğrenildi.

Son dakika! Metrobüsler kafa kafaya çarpıştı!

Son dakika! Metrobüsler kafa kafaya çarpıştı!

Son dakika! Metrobüsler kafa kafaya çarpıştı!

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...