Tgrt Haber

Metrobüste korona paniği: Adam ölüyor, biri ilgilensin

22 Şubat 2022 13:06 - Güncelleme : 22 Şubat 2022 13:30

İstanbul’da metrobüste fenalaşan ve maske takmayan yabancı uyruklu bir kişi, yolcularda paniğe neden oldu. Maske takmayan adam dışarı çıkarılmak istenirken, bazı vatandaşlar "adam çöp mü" diyerek tepki gösterdi. Panik dolu anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye yansıdı.

İstanbul’da Avcılar-Söğütlüçeşme seferini gerçekleştiren bir metrobüste meydana gelen olayda, yabancı uyruklu bir kişi fenalaşarak uzun süre yerde yattı.

Ardından diğer yolcuların yardımıyla kendine gelen ve ayakta durmakta bile zorluk çeken yolcu terlemeye ve sürekli öksürmeye başlayınca yolcularda bir anda korona paniğine neden oldu.

“ADAM ÖLÜYOR, BİRİ İLGİLENSİN”

Yolcular maske takmayan ve gittikçe fenalaşan adamı metrobüsten inmesi konusunda uyardı. Şahıs metrobüsten inmemekte ve maske takmamakta ısrar edince bazı yolcular şaşın otobüsten atılmasını söyledi. Bu duruma bazı yolcular da şoföre seslenerek, “Adam ölüyor, biri ilgilensin. Aşağıya da inmiyor. Adam çöp mü atalım dışarı atalım” dedi

PANİK DOLU ANLAR KAMERADA

Bir durakta çağırılan güvenlik görevlisinin de araçtan inmesi ve hastaneye gitmesi konusunda ikna edemediği yolcu, maskesiz bir biçimde yolculuğuna devam etti. Diğer yolcuların stres dolu anlar yaşadığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...