Tgrt Haber

Minik kediden anne şefkati! Yavrusunu alıp acilin yolunu tuttu 

17 Ağustos 2023 16:40 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 17:07

Sakarya Karasu Devlet Hastanesi'nde minik canların şefkati görenleri duygulandırdı. Yavrusunu ağzında taşıyarak acilin yolunu tutan dişi kedi kapıdan içeri girmek için miyavladı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Sakarya’nın Karasu​ ilçesinde bir anne kedi, ağzında taşıdığı yavrusunu alıp hastanenin acil servisine getirdi. Anne kedinin yavrusunda sadakati görenleri hem gülümsetti hem de duygulandırdı. 

YAVRUYU ALDI ACİLİN YOLUNU TUTTU 

Geçtiğimiz günlerde Karasu Devlet Hastanesi acilinde, anne şefkatini gözler önüne seren ve görenleri duygulandıran bir olay yaşandı. Anne kedi, ağzında taşıdığı yavrusunu hastanenin acil servis​ bölümüne getirdi.

Hayvanların da yavrularını korumak için ellerinden gelen her şeyi yaptığına gözler önüne seren olayda duygulandıran anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. 

 

 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...