Tgrt Haber

Motosiklet sürücüsünün ölümle dansı kamerada

19 Nisan 2022 09:00 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 09:10

İstanbul E-5 Karayolu Haliç Köprüsü üzerinde bir motosiklet sürücünün yaptığı hareketler yürekleri ağza getirdi. Direksiyonu bırakıp ayağa kalkan sürücünün adeta ölümle dansı kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul'da E-5 Karayolu Haliç Köprüsü Ankara istikametinde ilerleyen motosiklet sürücüsünün tehlikeli motosiklet şovu korku dolu anlar yaşattı. Seyir halindeki motosikletli, yanında başka bir motosiklette bulunan arkadaşına telefonla kendisini kaydetmesini istedi.

Arkadaşının çekmeye başladığı sırada motosiklet sürücüsü seyir halindeyken tehlikeli hareketler yapmaya başladı. Ayağa kalkıp motosikletin direksiyonunu bırakan sürücü, bir süre sonra kafasındaki kaskı da çıkarttı.

TEHLİKELİ ŞOV KAMERADA

Bir süre bu şekilde ilerleyen sürücü kaskı kafasına geri takarak arkadaşına pozlar vermeye başladı. Motosikletlinin canını hiçe sayarak yaptığı tehlikeli motosiklet şovu ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...