Tgrt Haber

Münevver Karabulut'un acılı babası konuştu: Cem Garipoğlu'nun öldüğüne İnanmıyorum, mezarı açılsın

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Sabah Gazetesi
10 Nisan 2022 09:23 - Güncelleme : 10 Nisan 2022 10:25
Münevver Karabulut'un acılı babası konuştu: Cem Garipoğlu'nun öldüğüne İnanmıyorum, mezarı açılsın

Cem Garipoğlu tarafından katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, katilin intihar etmesinde sonra dinmeyen şüphesini anlattı. Karabulut, “O celladın cesedini görseydim belki ikna olurdum. Ama cesedini göstermediler” dedi.

2009 yılında lise öğrencisi Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledildi. Türkiye’yi sarsan cinayet günlerce manşetlerden düşmemiş, katil Cem Garipoğlu, teslim olduktan sonra gönderildiği cezaevinde kendini asarak intihar etmişti.

O dönemde birçok iddia ortaya atıldı.Garipoğlu’nun intihar etmediği, kaçırıldığı olayın ' intihar değil cinayet' olduğu hatta ölen kişinin başkası olduğu söylentileri kulaktan kulağa dolaşmıştı. 8 yıldır da Savcılık ve Adli Tıp'ın raporlarına rağmen hala bu şüphe devam ediyor.

"SİNDİREMEDİM, CESEDİNİ BİZE GÖSTERMEDİLER"

Sabah gazetesinden Gül Kireklo'ya konuşan baba Süreyya Karabulut, bu konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Karabulut, "8 yıldır bu benim en korkunç kabusum. Hiç aklımdan kınalı kuzum çıkmadığı gibi bir de bu cellat gerçekten öldü mü kaçtı mı şüphesi. Uyuyamıyorum. Bayramdan sonra bu celladın mezarının açılmasını talep edeceğim. Sindiremedim. Cesedini bize göstermediler" dedi.

Fotoğraflarını gören eşi Nagihan Karabulut'un da ikna olmadığını söyleyen baba Karabulut, "Üzüntüden tansiyon, şeker hastası oldum. Beyne giden damarlarda tıkanıklık var. Gözlerimde yüzde 40 görme kaybı var" diye konuştu.

"HER GECE RÜYAMDA"

Münevver'in her gece rüyasına girdiğini söyleyen Karabulut, "Kınalı kuzum karşıma çıkıyor. 'Baba kendine iyi bak' deyip boynuma sarılıyor. Ben o celladın intihar ettiğine inanamıyorum. Sindiremiyorum bazı şeyleri. Gözümle görmeden de ikna olmayacağım. Öldürüldüyse de bileceğim. Kaçtıysa da bileceğim" dedi. 'Rahat uyayabilmem için bu mezarın açılması lazım' diyen acılı baba, bayramdan sonra mezarın açılmasını talep edeceğini belirtti.

"AŞÇILIK YAPAMIYORUM ÇÜNKÜ BIÇAĞA DOKUNAMIYORUM"

Mesleği aşçılığı dahi yapamadığını söyleyen Karabulut, "Kınalı kuzum öldürüldüğünde ben Fener Rum Patrikhanesi'nin aşçısıydım. Daha sonra birkaç kez aşçılık yapmaya kalksam da yapamadım. Ben bıçağa dokunamıyorum. Kınalı kuzun aklıma geliyor. Onun cesedinin parçalanması aklıma geliyor. Emekliye ayrıldım artık. Eşim Nagehan MS hastası oldu. Kendini ibadete verdi. Rabbine sığındı. Oğlum Enver, Amerika'da makine mühendisliği eğitimi aldı. Şimdi Amerika'da çalışıyor. Cenabı Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Kınalı kuzum gitti, olan ailemize oldu" dedi.

Kaynak: Sabah Gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...