Tgrt Haber

Öğrencilerin gözü önünde veli ile öğretmen kavga etti

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Mart 2022 21:22 - Güncelleme : 22 Mart 2022 21:22
Öğrencilerin gözü önünde veli ile öğretmen kavga etti

Diyarbakır'da veli ve öğretmenin, öğrencilerin gözü önünde yumruklu kavgaya tutuşma anları güvenlik kameralarına yansıdı. Taraflar birbirinden şikâyetçi olmadı.

Diyarbakır'da bir öğretmen ve veli arasında çıkan kavga okulun güvenlik kamerasınca kaydedildi.

ÖĞRETMENLER ARAYA GİRDİ

Dün öğlen saatlerinde Bağlar ilçesindeki Nuriye Çelebi Eser İlkokulunda, çocuğuna hakaret ettiği gerekçesiyle okula gelen veli A.K., öğretmen H.Ş. ile konuşurken bir anda sinirlendi. A.K., çocuğunun gözü önünde öğretmen H.Ş.'ye yumruk attı, H.Ş. de ona karşılık verdi. Öğrencilerin gözü önünde koridorda devam eden yumruklu tekmeli kavga, diğer öğretmenlerin araya girmesiyle sona erdi. İhbar üzerine okula gelen polis ekipleri, tarafları karakola götürdü.

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Karakolda ifadeleri alınan öğretmen ve velinin birbirinden şikâyetçi olmadan karakoldan ayrıldığı öğrenilirken, geriye çocukların gözü önünde yaşanan kavganın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...