Tgrt Haber

“Kime geldiniz” dedi öldüresiye dayak yedi: Dehşet anları kamerada

17 Mart 2022 09:45 - Güncelleme : 17 Mart 2022 11:24

İstanbul Esenyurt’ta işinden eve dönen bir kişi, apartmanında gördüğü iki kişiden şüphelenerek ‘Kimse geldiniz?’ diye sordu. Sorduğu soru karşısında darp edilmeye başlayan adam öldüresiye dövüldü. Yaşanan dehşet dolu anlar saniye saniye binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Esenyurt’ta işinden evine dönen Yıldırım D., apartmanının girişinde bekleyen iki kişiden şüphelenerek “Siz kimse geldiniz?” diye sordu.

Soru karşısında sinirlenen kişiler, sinirlenerek “Sen kaşınıyorsun bak, seni döveriz” diyerek tepki gösterdi. Durum karşısında öfkelenen Yıldırım D., şahıslara “Ne yapacaksınız, beni mi döveceksiniz?” diyerek tepki gösterince aralarında itişme yaşandı.

TELEFONU ELİNE ALINCA SALDIRMAYA BAŞLADILAR

Daha sonrasında eline telefonunu alan Yıldırım D., durumu anlatmak için apartman yöneticisini aradı. Yöneticinin tam telefonu açtığı sırada elinden telefonu çeken şahıslar, Yıldırım D.’ye saldırmaya başladı.

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

Şahısların saldırısına karşı gelmek isteyen Yıldırım D.‘nin kafasına sert bir çisimle vuran saldırganlar, yere düşünce tekmelemeye başladılar. Dakikalarca yerde baygın bir biçimde yatan vatandaşı darp etmeye devam eden şahıslar, sonrasında Yıldırım D.’nin hareket etmemesinden ötürü öldüğünü düşündü.

‘BİZ BİRİNİ ÖLDÜRDÜK’

Yerde duran telefonu da çalan şahıslar, ardından binadan koşarak uzaklaştı. Dakikalar sonra apartmanda ikamet eden amcasını arayan saldırganlar, “Biz birini öldürdük, çabuk oradan uzaklaşın” diye telefon etti. Gelen telefon üzerine hızla apartmandan çıkan saldırganın akrabaları, yerde yatan komşularına aldırmadan dışarı çıktı.

“Kime geldiniz” dedi öldüresiye dayak yedi: Dehşet anları kamerada

Olaydan dakikalar sonra kendine gelen Yıldırım D., çok kan kaybettiğini fark edip sağlık ekiplerine haber vermek istedi. Etrafa bakındığında telefonun olmadığını gören vatandaş, saldırganların telefonunu da alarak kaçtığını anladı.

SALDIRGANLAR GÖZALTINA ALINDI

Eşinin telefonu vasıtasıyla sağlık ekiplerini arayan yaralı adam, hastaneye kaldırıldı. Kafasında ve vücudunda onlarca çatlak olan Durmaz, hemen tedavi altına alındı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, saldırgan şahısları kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...