Tgrt Haber

İETT otobüsünü önce ittiler sonra peşinden koştular: Lan bizi bıraktın

13 Mart 2022 14:16 - Güncelleme : 13 Mart 2022 14:51

Sibirya üzerinden gelen Aybar Kar Fırtınası dün akşam saatlerinde etkili oldu. Bir anda bastıran kar megakenti beyaza bürüdü. Trafiğin durma noktasına geldiği kentte birçok araç yolda kaldı. Kameralara yansıyan bir olayda, Kadıköy'de yolda kalan bir İETT otobüsünü iterek kurtaran yolcuların, aracın peşinden koştuğu anlar saniye saniye görüntülendi. Yolculardan birinin şoföre bağırarak 'Lan bizi bıraktın' demesi izleyenleri güldürdü.

İstanbul 3 gündür Sibirya üzerinden gelen Aybar Kar Fırtınası’nın etkisinde. Dün akşam saatlerinde bastıran kar megakenti beyaza bürüdü. Kentin bir çok bölgesinde trafik durma noktasına geldi, vatandaşlar evlerine yürüyerek dönmeye çalıştı.

“LAN BİZİ BIRAKTIN”

İstanbul’un birçok bölgesinden, buz tutan yollarda kayıp kaza yapan araçların görüntüleri geldi. Bir İETT otobüsü yolda kalınca yolcular araçtan inip otobüsü itti. Yolcular, daha sonra kaymaya başlayan aracın peşinden koştu. Yolculardan birini şoföre bağırarak ‘Lan bizi bıraktın’ demesi kameralara saniye saniye yansıdı.

KURTARMAK İÇİN ZIPLADILAR

Öte yandan Ümraniye'de bir İETT otobüsünün yolda kaldığı, aracın içerisinde zıplayarak hareket etmesini sağlamak isteyen yolcuların o anları kameralara saniye saniye yansıdı.

VALİ YERLİKAYA’DAN YENİ AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 12.00-15.00'te Anadolu Yakası ve Boğaz çevresinde kar yağışı olacağını duyurdu. Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kentte gün içerisinde beklenen kar yağışıyla ilgili bilgi verdi. Yerlikaya, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün verilerine göre 12.00-15.00 Anadolu Yakası ve Boğaz çevresi kar yağışlı, 15.00-18.00 Anadolu Yakası'nın doğu kesimleri hafif kar yağışlı, 18.00-21.00 il geneli parçalı ve az bulutlu geçecek." ifadesini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1502927039808081926

İSTANBUL BOĞAZI GEMİ TRAFİĞİNE KAPATILDI

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü kapatıldı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İstanbul Boğazı'nda Yeniköy-İstinye arasında görüş mesafesinin 100 metre olarak rapor edildiği belirtildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...