Tgrt Haber

Örnek davranış: Halk Ekmek kuyruğundaki vatandaşlara ekmek dağıttı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Şubat 2022 12:02 - Güncelleme : 19 Şubat 2022 15:58
Fotoğraf: İhlas Haber Ajansı

Ankara'da hayırsever bir vatandaş, Halk Ekmek büfesinden aldığı ekmekleri kuyrukta bekleyen vatandaşlara ücretsiz dağıttı.

Fotoğraf: İhlas Haber Ajansı

Sincan ilçesi Törekent Mahallesi'nde Muzaffer Turgut isimli vatandaş, Halk Ekmek büfesindeki ekmeklerin ücretini ödeyerek kuyruktaki vatandaşların ücretsiz ekmek almasını sağladı.

ALMANYA'DAN PARA GÖNDERDİ 

Turgut, oğlunun Almanya'dan hayır işlerinde kullanılması için para gönderdiğini belirterek, paranın vefat eden büyüklerinin hayrı için kullanmasını istediğini kaydetti.

Kendisinin de Halk Ekmek kuyruğunda beklediğini belirten Turgut, cuma namazından sonra ekmeklerin bedava dağıtılmasını sağladığını ifade etti. 

Örnek davranış: Halk Ekmek kuyruğundaki vatandaşlara ekmek dağıttı

550 ekmek dağıttıklarını belirten Turgut, bunu iyi durumdaki vatandaşların da örnek alması gerektiğini söyledi. Ücretsiz ekmek alan vatandaşlar, hayırsever vatandaşa teşekkürlerini iletti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...