Tgrt Haber

“Kapışalım mı” deyip parkta oturan genci tekme tokat dövdü: Dehşet anları kamerada

02 Şubat 2022 09:41 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 11:52

İstanbul Çağlayan’da bir genç, parkta arkadaşıyla oturduğu sırada yanlarına gelen başka bir genç tarafından feci şekilde dövüldü. Tekme ve yumrukların hedefi olan gencin bağırışları kameralara yansırken, görüntüleri izleyen babanın şikayeti üzerine saldırgan gözaltına alındı.

İstanbul Çağlayan’da yaşanan olayda, bir parkta arkadaşı ile sohbet eden 15 yaşındaki Yakup Y.’nin yanına gelen 16 yaşındaki Rojhat K. “ teke tek kapışalım mı?” diyerek Yakup Y. ile kavga etmek istedi. Yakup Y, kavga teklifine olumsuz cevap vermesine rağmen Rojhat K.’nın bir anda saldırısına mahuruz kaldı.

Çevredeki gençlerin sakinleştirme çabalarına rağmen durmayan Rojhat K., yerde oturan Y.’yi, “kalk ayağa” diyerek kolundan tutarak ayağa kaldırdı.

Yakup Y. “Ben vuramam sana, sende vuramazsın” dediği sırada Rojhat K. gencin ayaklarına vurarak yere düşürüp tekme ve yumruk atmaya başladı. “Ben sana vuramam “ diyen Yakup Y.’ye küfürler savurup tekme ve yumruklarla saldıran Rojhat K., daha sonra genci sürükleyip çimlerin üzerine fırlattı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Rojhat K. Adlı saldırganın arkadaşları o anları cep telefonuyla kayda aldı. Bir süre sonra saldırgan arkadaşlarını da alarak olay yerinden ayrıldı. Dehşet anları ise kameralara saniye saniye yansıdı. Olayın ardından mahalledeki arkadaşlarından oğlunun darp edildiği videoyu izleyen baba İsmet Y. gördükleri karşısında şaşkına döndü. Videoyu alan baba, emniyete giderek Rojhat K. hakkında şikayetçi oldu.

SERBEST BIRAKILDI

Yapılan çalışmalar sonucunda Rojhat K. kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen Rojhat K. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...