Tgrt Haber

Dehşet anları kamerada: Parmak salladı, bacağından vuruldu

31 Ocak 2022 10:03
Dehşet anları kamerada: Parmak salladı, bacağından vuruldu

İstanbul Şişli’de 19 yaşındaki bir genç, daha önce kavga ettiği kişiyi takip edip girdiği bakkalda bacağından vurdu. Korku dolu anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Şişli’de yaşanan olayda, 25 yaşındaki Atakan G., dışarıda gezdiği sırada 19 yaşında husumetlisi Emircan A. ile karşılaştı.  İkili arasında başlayan tartışma kısa süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Emircan A. kavga sırasında belinden çıkardığı silahı Atakan G.’ye doğrulttu.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Atakan G. kendini korumak için yakınlarda bulunan bir sokaktaki bakkala girdi. Tartışmanın devam etmesi üzerine Atakan G. parmağını sallayarak A.’yı tehdit etti. Bu harekete sinirlenen Emircan A. silahını çekerek Ataktan G’nin bacağına ateş etti.

Dehşet anlarının kameralara saniye saniye yansıdığı olayda genç acıyla yere savrulurken, saldırgan ise koşarak kaçtı. Olayın ardından bakkal sahibinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ekipler yaptıkları çalışma neticesinde, Emircan A. Mecidiyeköy’de bir sokakta olayda kullandığı silahla birlikte kıskıvrak yakalandı. Emircan A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...