Tgrt Haber

Pelikanın midesinden çıkan herkesi şaşırttı!

29 Nisan 2023 00:06 - Güncelleme : 29 Nisan 2023 00:38

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkında insanlığı sorgulatan bir olay yaşandı. Kocaeli’de bulunan Ormanya'da ziyaretçiler tarafından atılan pet şişeyi pelikan yiyecek zannederek yuttu. Ekiplerin müdahalesiyle ile pelikanın midesinden çıkarılan şişe herkesi şok etti. 

Kocaeli​'deki Ormanya Parkı'nda yaşayan bir pelikan, ziyaretçiler tarafından atılan bir pet şişeyi yuttu. Ekipler hızlı bir müdahaleyle pelikanın midesinden pet şişeyi çıkardı.  

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya’da pelikan, bir ziyaretçinin atmış olduğu pet şişeyi yuttu. Durumun fark edilmesi üzerine Ormanya’da bulunan uzman ekipler tarafından pelikana müdahalede bulunuldu. 

SAĞLIK DURUMU İYİ 

Pelikanın midesinden çıkan pet şişe adeta şoke etkisi oluşturdu. Ardından pelikan yeniden gölete bırakılarak balıkla besletildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

 

  

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...