Tgrt Haber

Polis merkezi önünde kan davası! Mermiler havada uçuştu

21 Şubat 2022 14:37 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 15:45

İstanbul’da aralarında husumet bulunan iki aile arasında polis merkezi önünde çatışma çıktı. Kurşunların havada uçuştuğu olayda mermilerin polis merkezine isabet ettiği öğrenildi.

İstanbul Büyükçekmece’de yaşanan olayda, 4 kişi bir otomobil ile husumetli oldukları kişilere ait otomobil galerisinin önüne geldi. İşyeri sahibi kapı önünde bekleyen husumetlilerini görünce ise sinirlenerek belinden çıkardığı tabanca ile havaya ateş açtı.

Çevredeki vatandaşlar silah sesi üzerine durumu hemen ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Otomobiller ile gelen kişiler olay yerinden uzaklaştı.

KARAKOLUN ÖNÜNDE ATEŞ AÇTI

Husumetli olduğu şahısların, Büyükçekmece polis merkezine getirildiğini öğrenen saldırganlar, araçları ile karakolun önüne gitti. Husumetliler polis merkezine doğru ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, mermilerin polis merkezine isabet ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri başlattıkları çalışmanın ardından ateş eden kişiyi yakalayarak ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Yaşananlar o tartışma anları ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...