Tgrt Haber

Kaçak kontrolüne giden ekibe taşlı saldırı

09 Mart 2022 11:49 - Güncelleme : 09 Mart 2022 11:57

Şanlıurfa’da kaçak kontrolü yapan Dicle Elektrik Enerji Kayıpları Kontrol birimine bağlı ekipler, çalışmayı engellemek isteyen şahısların taşlı saldırısına uğradı. Saldırılar sonucunda 3 kişi yaralanırken jandarma ekipleri vatandaşları güçlükle sakinleştirdi. Birçok araç zarar görürken 10 kişi ise gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da kaçakla mücadele çalışmalar yapan Dicle Elektrik, taşlı saldırıya uğradı. 2 çalışanı yaralanırken, Mardin’in Midyat ilçesinde ise başka bir çalışan bacağından ısırılarak yaralandı. Bazı araçlar hasar gördü. öfkeli kalabalığı jandarma ekipleri güçlükle durdurabildi.

TAŞLARLA SALDIRDILAR

Kaçak elektrik kontrolü yapan Enerji Kayıpları Kontrol birimi çalışanları, konutlarda kayıt dışı tüketim yapıldığını belirleyince, bazı mahalle sakinleri çalışmaları engellemek istedi. Bunun üzerine gerilim artınca bazı kişiler taşlarla görevlilere ve onları taşıyan araçlara saldırmaya başladı. Atılan taşlar yüzünden bir çalışan kafasından, diğeri ise kırılan camlar nedeniyle elinden yaralanırken, birçok araçta ise hasar meydana geldi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...