Tgrt Haber

Satırlı kiracı dehşeti! Emlakçının kurduğu tezgahı öğrenince dükkanı bastı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ekim 2023 11:06 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 11:10

Kira kavgalarına her geçen gün yenisi eklenirken bu sefer bir kiracı kendisine tezgah kuran emlakçının dükkanını satırla bastı. Olayda iki kişi yara alırken korku dolu anlar kameralara yansıdı.

Ülkenin en büyük sorunlarından biri haline gelen kira​ meselesi, kavgaları peşinde getirmeye devam ediyor. Bu sefer kavganın adresi İstanbulEsenyurt​...

Dün saat 18.00 sıralarında Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde iddiaya göre sokak üzerindeki sitede çalışan emlakçı​, ev sahiplerinden birini arayarak kiracılarını evden çıkarmalarını ve yüksek miktara ücret verecek başka kişilere kiralamalarını istedi. Olayla ilgili sinirlenen kiracı, emlakçının ofisine gittikten sonra ikili arasında tartışma çıktı.

SATIRLA SALDIRDI

Bir süre sonra tartışma büyürken eline satır alan şahıs, emlakçıya saldırmaya başladı. Taraflar arasında kavga​ sürerken çevredeki site sakinleri ikiliye güçlükle müdahale etti.

Satırlı kiracı dehşeti! Emlakçının kurduğu tezgahı öğrenince dükkanı bastı

Kavgada iki taraf da yaralanırken yaşanan o dehşet anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...