Tgrt Haber

Silahlı dehşet: Tartıştığı annesini ve komşusunu vurdu

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 May 2022 13:55 - Güncelleme : 12 May 2022 13:56
Ekipler kaçan H.K.’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde önce tartıştığı annesini, ardından da rastgele ateş açarak komşusunu vuran saldırgan, kaçarak kayıplara karıştı.

Ekipler kaçan H.K.’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bir şahıs, önce tartıştığı annesini, ardından da rast gele ateş açarak, evinde oturan kadını vurdu.

AYAKLARINDAN VURDU

İlçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Halikarnas Sokak üzerinde meydana gelen olayda H.K., annesi G.B. ile henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Belindeki silahına sarılan H.K, annesini ayaklarından vurdu.

RASTGELE ATEŞ AÇTI

Daha sonra kaçarak Yemlik Sokak içine giden H.K., burada rastgele havaya ateş açtı. H.K.’nın tabancasından çıkan mermi, müstakil bir evin penceresini delerek içeri girdi ve burada oturan Ş.Y.’nin karnına isabet etti.

HER YERDE ARANIYOR

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, anne G.B. ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı, hafif yaralı Ş.Y. ise ayakta tedavi edildi. Polis ekipleri de olay yerlerinde inceleme yaptı.

Ekipler kaçan H.K.’yı yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...