Tgrt Haber

Şimşeklerin dansı gökyüzünde görsel şölen oluşturdu

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Anadolu Ajansı
13 Ekim 2024 06:08 - Güncelleme : 13 Ekim 2024 06:10
Şimşeklerin dansı gökyüzünde görsel şölen oluşturdu

Kastamonu'da gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Kentin farklı noktalarında zaman zaman çakan şimşekler gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrası Kastamonu​'da akşam saatlerinde başlayan sağanak​, gece saatlerinde etkisini artırdı. Kentin farklı noktalarında zaman zaman çakan şimşekler gökyüzünü gökyüzünü aydınlatırken, görsel şölen oluşturdu. 

Şimşeklerin dansı gökyüzünde görsel şölen oluşturdu - 1. Resim

Gökyüzünü aydınlatan şimşeklerin dansının fotoğraflanması ise güzel anları unutulmaz kıldı.

Şimşeklerin dansı gökyüzünde görsel şölen oluşturdu - 2. Resim

Sağanakla birlikte etkili olan fırtına​ nedeniyle kentin bazı noktalarında çöp konteynerleri devrildi, bazı alanlarda da su birikintileri oluştu. Bazı sürücüler, akaryakıt istasyonuna girerek araçlarını korumaya çalışırken, bazıları ise yol kenarına park ederek yağışın durmasını bekledi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Metehan13 Ekim 2024 06:15

Bu yaz havaları çok değişik gidiyor ya, dün böyle bir fırtına koptu, evde sıcaktan bunalmıştım sanki şimdi serinleyebiliriz

Sonraki Haber Yükleniyor...