Tgrt Haber

Soma’da maden ocağı üstünde toprak kayması can aldı

10 May 2023 10:38 - Güncelleme : 10 May 2023 11:40

Manisa’nın Soma ilçesinde yerüstü maden ocağındaki toprak kayması ölümle sonuçlandı. Maden ocağındaki toprak kayması anı bölgede çalışan bir iş makinesi operatörü tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Dün akşam saatlerinde Soma​ ilçesinde bulunan darkale bölgesinde yer üstü maden ocağında toprak kayması​ meydana geldi.  4 işçi​ göçük altında kaldı.

İhlas Haber Ajansı’nın verdiği habere göre, bölgeye çok sayıda AFAD ve UMKE ekipleri yönlendirildi. Toprak altında kalan işçilerden Mehmet Şeren, Mehmet Arslan ve Onur Topbaş mesai arkadaşlarının çalışmasıyla kurtarılarak Soma Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Toprak altında kalan ve hayatını kaybettiği tespit edilen Feyiz Acar isimli işçinin cenazesi de ekiplerin çalışmalarının ardından göçük altından çıkarılarak, hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...