Tgrt Haber

Süper Ay Van Gölü üzerinde görsel şölen oluşturdu

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Eylül 2024 03:56 - Güncelleme : 19 Eylül 2024 04:02

Van Gölü üzerinde yükselen ‘Süper Ay' görsel şölen oluşturdu. Bulutların arasından kızıl renge bürünerek çıkan ‘Süper Ay'ın oluşturduğu görüntü hayran bıraktı.

Bitlis​'in Ahlat​ ilçesinde Van Gölü'nde kızıl rengiyle bulutların arasından süzülerek yükselen Süper Ay'ın güzelliğini gören fotoğrafçılar o anları ölümsüzleştirdi.

YAKAMOZ GÖZ KAMAŞTIRDI

Ay parçalı bulut kümeleri arasından görsel şölen sunarken, ara sıra Van Gölü üzerinde oluşturduğu yakamoz da hayranlık uyandırdı.

Süper Ay Van Gölü üzerinde görsel şölen oluşturdu - 1. Resim

Van Gölü üzerinde yükselen ‘Süper Ay'ı fotoğraflayan doğa fotoğrafçısı Şahin Şerefoğlu, “Bugün dolunayın Van Gölü üzerindeki doğuşu bulutların arasından süzülerek çıkması çok ilginç görüntüler oluşturdu. Göle yansıması da ayrı bir güzellik oluşturdu. Şu anda da bulutların arasında güzel görüntüler sağladı. Bu anı görmekten ve çekimlerini yapmaktan çok mutluyum” dedi.

Süper Ay Van Gölü üzerinde görsel şölen oluşturdu - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe19 Eylül 2024 04:04

Bu ne güzel bir manzara olmuş, doğa her zaman büyüleyici

Sonraki Haber Yükleniyor...