Tgrt Haber

Silahlı saldırıda ağır yaralandı: Sürünerek 5 kat aşağıya indi

07 Şubat 2022 16:40
Adana'da bir uzman çavuş, tartıştığı kişiye kurşun yağdırıp kayıplara karıştı.

Adana’da görev yapan bir uzman çavuşun silahla ağır yaraladığı kişi, merdivenlerden sürünerek aşağıya indi. Hastaneye kaldıran adamın hayati tehlikesi sürüyor.

Adana'da bir uzman çavuş, tartıştığı kişiye kurşun yağdırıp kayıplara karıştı.

Adana’nın Çukurova ilçesine meydana gelen olayda, uzman çavuş olarak görev yapan 24 yaşındaki Ogün K. bir apartmanın 8. katına çıktı.

Uzman çavuş burada tartıştığı 35 yaşındaki Özkan Bolat’ı silahla vurup olay yerinden hızla uzaktaşlı. Bolat, kanlar içinde 3. kata kadar sürünerek merdivenlerden aşağı indi.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Bu sırada durumu fark eden apartman sakinleri polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından yaralı Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralanın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

ZANLI YAKALANDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri de zanlıyı yalamak için çalışma başlattı. Kısa sürede Sarıçam ilçesinde yakalanan zanlı sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

Öte yandan Özkan Bolat’ın ise otomobilinin apartmanın önünde kaldığı, iki tarafın da olayın meydana geldiği apartmanda ikamet etmediği öğrenildi. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...