Tgrt Haber

TikTok, 'sivilceleri var diye' hesabı kapattı, genç kız pes etmedi

07 Ocak 2023 10:48 - Güncelleme : 07 Ocak 2023 10:55
TikTok, 'sivilceleri var diye' hesabı kapattı, genç kız pes etmedi

TikTok, Eva adlı bir kullanıcının sivilceli görüntülerini “dehşet verici içerik” olarak değerlendirip hesabını kapattı.

TikTok​, 16 yaşında Eva adlı bir kullanıcının sivilceli görüntülerini içeren videolarını ‘dehşet verici içerik’ olarak değerlendirdi ve hesabını kapattı. İngilltere, Yorkshire’da yaşayan Eva, bu kararın kendisini yaygın cilt rahatsızlığıyla ilgili algılara meydan okumaya daha kararlı bir hâle getirdiğini belirterek "Cildinizde sivilce​ olması güzel olmadığınız anlamına gelmez” dedi. 

Eva iki yıldır akne sorunu yaşadığını ve başlangıçta bu durumun kendisini üzdüğünü ve evden çıkmak istemediğini söyledi. "Yüzümün gerçekten her yerinde sivilcelerim vardı” diyen Eva, şunları söyledi:  “Sivilceler yanaklarımdan çeneme kadar iniyordu. Ve gerçekten kapatması çok zordu.”

İZİN VERMEDİM, TEKRAR HESPA OLUŞTURDUM

Ancak ilk hesabı, şirketin kurallarına uymadığı için hiçbir uyarı yapılmadan silindi. BBC'ye konuşan Eva "Bu durumun beni üzmesine izin vermedim ve ertesi gün hesabı tekrar oluşturdum ve daha da iyi hâle getirdim” dedi.

 

Kaynak: BBC
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...