Tgrt Haber

'Bebeği ölecek' denilen anne Erdoğan'dan yardım istedi, Hollanda'ya uçak kalktı

09 Nisan 2022 11:28 - Güncelleme : 09 Nisan 2022 11:33
'Bebeği ölecek' denilen anne Erdoğan'dan yardım istedi, Hollanda'ya uçak kalktı

Ciğerlerindeki bir sorun nedeniyle Hollanda’da doktorların yaşaması için umut olmadığını söylediği Faslı Yunus bebeğin annesi sosyal medyadan bir video paylaşımı yaptı. Faslı anne Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istedi. Küçük Yunus tedavi için ambulans uçakla Ankara’ya getirildi.

Hollanda’da ‘bebeğin ölecek’ denilen anne, sosyal medyadan paylaştığı video ile sesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a duyurdu. Hollanda'da yaşama umudu yok denilen küçük yavrusu için Erdoğan'dan yardım istedi. Türkiye o annenin feryatlarına kayıtsız kalmadı Yunus bebek ambulans uçakla Ankara'ya getirildi.

'Bebeği ölecek' denilen anne Erdoğan'dan yardım istedi, Hollanda'ya uçak kalktı

Hollanda'da yaşayan Faslı Zeynep Rahou sosyal medya üzerinden bir video paylaştı. Genç kadın, ancak cihaz yardımı ile nefes alabilen çocuğu için doktorların fişini çekmekten başka çare yok dediğini belirtti. Faslı anne son bir umut Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'den yardım istedi.

VİDEO İLE ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Anne Rahou, Bakan Koca'nın da paylaştığı videoda kendilerine Fas'ta ve Hollanda'da yardım edilemediğini kaydetti. “Ben bir anneyim, kalbim acıyor. Erdoğan bize yardım edebilecek tek dünya lideri” diyen anne Rahou, göz yaşlarına hakim olamadı. “Oğlumun öldüğünü görmek istemiyorum” diyerek yardım çağrısında bulundu.

FASLI ‘YUNUS BEBEK’ ANKARA'YA GETİRİLDİ

Annenin bu feryatları Türkiye'den de duyuldu. Sağılık Bakanlığı hemen harekete geçti. İki aylık olan ‘Yunus Bebek’ ambulans uçakla Hollanda'dan alınarak tedavisi için Ankara’ya getirildi.

Yunus bebek ambulansla Ankara Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...