Tgrt Haber

Tuvalet 50 lira tabelası gündeme oturmuştu! İşletme sahibi konuştu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
27 Haziran 2023 17:03 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 17:17
Tuvalet 50 lira tabelası gündeme oturmuştu! İşletme sahibi konuştu

Çeşme'de işletmesine ait tuvaleti 50 liradan kullandıran mekan sahibi belirlediği fahiş ücretin gerekçesini açıkladı!

Kurban Bayramı​'nın yaz tatiliyle birleşmesi sonrası nüfusu 1 milyona yaklaşan İzmir​'in ünlü tatil merkezi Çeşme​'de 50 liradan kullandırılan tuvalet​ sosyal medyada gündeme oturmuştu. Birçok vatandaşın tepki gösterdiği, yazıyı işletmesinin duvarına asan iş yeri sahibi Suat Ay, konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Kapasite olarak daha az kişiye hizmet verebilmelerine rağmen her gün yüzlerce vatandaşın sadece tuvalet ihtiyacını gidermek için kafelerine geldiğini, tuvaleti kullanma konusunda da ısrarcı olduklarını söyleyen işletmeci Ay, bu durumun kendilerini mağdur ettiğini söyledi.

"HER GÜN 100-150 KİŞİ GELİYOR"

Yazıyı astıktan sonra vatandaşların ısrar etmediğini vurgulayan işletmeci, "Sosyal medyada bu yazı çok konuşuldu. Hemen karşımızda restoranlar bulunduğu için bizim kafemize her gün 100-150 kişi tuvalet ihtiyacını gidermek için talepte bulunuyor. Bizim altyapımız bu insanların tuvalet ihtiyaçlarını karşılamaya uygun değil" dedi.

Mekan kapasitelerinin maksimum 30 kişi olduğunu ifade eden Ay şunları söyledi: "Çeşme Belediyesi'nin zaten hemen yakınımızda, kalede ücretsiz tuvaleti var. Ama gelen vatandaş burada ısrarcı olunca, tuvaletimizi kullanmamalarını sağlamak için biz de bu yazıyı yazmak zorunda kaldık. Bu yazıyı yazdıktan sonra da rahat ettik. Burada bir art niyet, usulsüz para kazanma gibi bir niyetimiz yoktur. Çeşmemizin böyle kötü reklamlarla anılmasını istemeyiz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
AK27 Haziran 2023 19:19

Adam haklı be yaa....

Sonraki Haber Yükleniyor...