Tgrt Haber

Ünlü model Bella Hadid'ten deprem bölgesine yardım: Yarım kolisini kendi taşıdı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
24 Şubat 2023 23:52 - Güncelleme : 24 Şubat 2023 23:56
Ünlü model Bella Hadid'ten deprem bölgesine yardım: Yarım kolisini kendi taşıdı 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ederken dünyanın dört bir köşesinden Türkiye'ye yardımlar gelmeye devam ediyor. Son olarak ABD'li ünlü model Bella Hadid, ülkesinde bulunan Türkevi'ne giderek Türkiye'deki depremzedeler için yardım kutuları bıraktı. Hadid'in kolileri kendi eliyle taşıması sosyal medyada gündem oldu. 

Türkiye​ 6 Şubat sabahına deprem​ felaketiyle uyandı. Kahramanmaraş​ merkezli depremlerde 44 binin üzerinde can kaybı yaşanırken on binlerce vatandaşımız ise yaralı olarak enkazdan çıkarıldı. Dünya, afet felaketinin yarlarını sarmak için seferber oldu. Dünyaca ünlü isimler Türkiye'ye yardım için bağış toplarken son olarak ABD'li ünlü model Bella Hadid​, New York'taki Türkevi'ne giderek yardım kolisi bıraktı.  

Ünlü model, Hadid, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür'e dayanışma ve "geçmiş olsun" mesajlarını iletti. Özgür de Hadid'e Türk lokumu ikram edip Türkiye'ye davet etti. 

KENDİ ELİYLE YARDIM TAŞIDI 

Türkiye'nin en sevdiği ülkelerden biri olduğunu belirten Hadid, depremden bu yana Türkevi'nde yoğun yardım çalışmaları yürüten gönüllülerle de fotoğraf çektirdi. Hadid'in kolileri kendi eliyle taşıyıp teslim etmesi sosyal medyada sıkça konuşuldu. 

Ünlü model Bella Hadid'ten deprem bölgesine yardım: Yarım kolisini kendi taşıdı 

Arkadaşı ve kuaförü Mustafa Yanaz ile kutuları taşıyan Hadid, gönüllülerden Asya Çetin'e sarıldı, teşekkür etti ve gerekli her türlü yardımı sağlamaya hazır olduğunu, tekrar geleceğini söyledi. 

Ünlü model Gigi Hadid​'in kardeşi 26 yaşındaki Bella Hadid, Türkiye ve Suriye'de etkili olan depremlerin ardından da sosyal medya hesabından "Bütün vücudumda dondurucu bir his var. Etkilenen herkes için çok üzgünüm ve dua ediyorum. Haberler korkunç ve gerçekten kemiklerimi sarsıyor. Yardım etmek için yollar arıyorum" mesajını paylaşmıştı. 

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...