Tgrt Haber

Uşak'ta korkutan yangın: Anne ile bebeğin ölümden döndüğü anlar kamerada

10 Şubat 2022 17:10

Uşak'ta iki katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangın büyük paniğe sebep oldu. Kısa sürede tüm binayı kaplayan yangında anne ile 2 yaşındaki bebeği mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kaldırılan anne ve bebeği hastaneye kaldırıldı.

Uşak'taki iki katlı binanın bodrum katında çıkarak tüm binayı etkisi altına alan yangında anne ve iki yaşındaki bebeği mahsur kaldı. Dumanların kısa sürede her yerini kapladığı evdeki 2 kişi itfaiye ekipleri kurtarırken hastaneye kaldırılan anne ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangın, Cumhuriyet Mahallesi Necati Özen Caddesi üzerinde 2 katlı bir apartmanın bodrum katında çıktı. Dumanları fark eden vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar sonrasında yangın bölgesine çok sayıda itfaiye, polis ve tedbir amaçlı sağlık ekipleri sevk edildi.

Uşak'ta korkutan yangın: Anne ile bebeğin ölümden döndüğü anlar kamerada

BİNANIN ARKASINA MERDİVEN KURULDU

Yangında çıkan dumanlar kısa sürede bütün apartmanı etkisi altına aldı. Apartmanın ikinci katında ikamet eden Yasemin Yüksel ve kızı İ.S. Yüksel, duman nedeniyle evde mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar evde mahsur kalan anne ve kızını kurtarmak için apartmanın arka kısmına merdiven kurdu.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ 

Kurulan merdivenle anne ve ufak çocuğu mahsur kaldıkları evden çıkarıldı. Dumandan etkilenen ikili, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa bindirilerek Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ekipleri çıkan yangını söndürürken hastaneye kaldırılan çocuk ve annenin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İTFAİYE GÖREVLİSİ YARALANDI

Öte yandan bir itfaiye çalışanı da çalışmalarda elinden yaralanırken yangınla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...