Tgrt Haber

3 yaşındaki ikizlerden kahreden haber: Çıkan yangında dumandan zehirlendiler

15 Şubat 2022 16:13 - Güncelleme : 15 Şubat 2022 17:04

Manisa'daki bir çiftlik evinde çıkan yangında, karbondioksit gazından zehirlenen 3 yaşındaki ikizler, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Manisa Kula'daki bir çiftlik evinde çıkan yangın, 3 yaşındaki ikiz çocukların sonu oldu. Anne ve babalarının kendi canlarını hiçe sayarak kurtarmak istediği çocuklar, maruz kaldıkları yoğun karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

KENDİ CANLARINI HİÇE SAYDILAR

Kula ilçesine bağlı kırsal Şeritli Mahallesi Bakacak Sokak'ta meydana gelen olayda, İlker Kırlı'ya ait hindi çiftliğinin ikamet kısmında yangın çıktı. Çiftlik bakıcısı aile de çiftliğin içindeyken çıkan yangını gören ve çiftlikte bakıcı olarak çalışan Hatice-Ramazan Atalan çifti, alevlerin yükseldiği evden 3 yaşındaki ikizleri Yusuf İmran ve Halil İbrahim Atalan'ı kurtarmak için canlarını hiçe sayarak yanan eve girdi.

3 yaşındaki ikizlerden kahreden haber: Çıkan yangında dumandan zehirlendiler

Çift, İkiz çocukların yattığı odada çıkan yangında karbonmonoksit gazından zehirlenen ikiz çocuklarını kendi imkanları ile evden çıkararak Kula Devlet Hastanesi'ne getirirken, yangın Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

GAZDAN ZEHİRLENEN ÇOCUKLAR KURTARILAMADI

Öte yandan çiftliğin ikamet bölümünde çıkan yangında dumandan etkilenen 3 yaşındaki ikizler Yusuf İmran ve Halil İbrahim Atalan hastanede tedavi altına alındı. Durumları ağır olarak hastaneye getirilen ikizler, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. İkizlerin acı haberi Kula'ya adeta hüzne boğarken, küçük çocukların cansız bedenleri ön otopsi yapılmak için Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...