Tgrt Haber

Alevlerin ortasında kalan çocuk, ellerini açıp dua etti! 'Yangın söndü ufaklık, korkma'

23 Mart 2022 12:00 - Güncelleme : 23 Mart 2022 12:20

Antalya’da bir apartmanın odun deposunda çıkan yangında evlerinde ailesiyle birlikte mahsur kalan çocuk, balkonda ellerini açıp ağlayarak dua etti. İtfaiye eri yangının söndürülmesinden sonra çocuğa seslenerek, "Yangın söndü ufaklık. Korkma" sözleriyle sakinleştirdi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 3 katlı bir apartmanın zemin katında bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Dumanları gören bina sakinleri hemen ekiplere bildirdi. Bazı apartman sakinleri evlerinde çıkıp hemen sokağa indi.

Hızla büyüyen alevler çok geçmene apartmanın ikinci katına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, odunluk olarak kullanılan depodaki yangını müdahale etmeye başladı.

YANGINI GÖRÜNCE ELLERİNİ AÇIP DUA ETTİ

Bu sırada yoğun dumandan dolayı ailesiyle birlikte balkona çıkan 10 yaşlarındaki bir çocuk, yangını görünce tedirgin oldu. Balkonda mahsur kalan çocuğun, ellerini açıp dua ettiği görülürken, kısa süre sonra alevler itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

"YANGIN SÖNDÜ UFAKLIK"

Tedirginliği devam eden ufaklığı fark eden itfaiye eri Zişan Tanık, ‘Yangın söndü ufaklık. Korkma tamam mı’ sözleriyle teselli etti. Soğutma çalışmalarının ardından itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlattı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...