Tgrt Haber

Miras meselesi yüzünden yeğenini kurşuna dizdi! Cesedi çocuklarıyla birlikte gömdü

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Nisan 2022 09:43 - Güncelleme : 25 Nisan 2022 09:47
Miras meselesi yüzünden yeğenini kurşuna dizdi! Cesedi çocuklarıyla birlikte gömdü

Samsun’da miras meselesi yüzünden tartıştığı yeğeninin üstüne kurşun yağdıran amca, genç adamı öldürdükten sonra oğullarından yardım istedi. Amca ile birlikte iki oğlunun gömdüğü ceset, jandarmanın hassas burunlu köpekleri sayesinde bulundu.

Samsun’da amca ile yeğen arasında çıkan miras kavgasında kan aktı. Yeğeninin üstüne kurşun yağdıran amca, cesedi yok etmek için oğullarından yardım isteyince talihsiz adamı hep birlikte gömdüler. Ceset, jandarma kadavra köpeği tarafından bulundu.

TEK BAŞINA ÖLDÜRDÜ, OĞULLARIYLA GÖMDÜ

Samsun'un Çarşamba ilçesinin Yukarı Kavacık Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 44 yaşındaki Bilhan Özdemir'in yakınları kayıp olduğuna dair jandarmaya başvurdu. Jandarma JASAT ekipleri yaptıkları araştırmada Bilhan Özdemir'i aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan 62 yaşındaki dayısı Kadir B.'nin silahla öldürdüğünü ve oğulları 35 yaşındaki Halit ve 38 yaşındaki Adil B. tarafından Durusu Mahallesi Karakirazlık mevkisinde toprağa gömüldüğünü tespit etti.

TOPRAĞIN 40 SANTİM ALTINDA BULUNDU

Jandarma kadavra köpeği tarafından yapılan aramada Bilhan Özdemir'in cesedi toprağa yaklaşık 40 santim gömülmüş halde bulundu. Tabancayla çeşitli yerlerinden vurularak öldürüldüğü tespit edilen Özdemir'in cansız bedeni gömülü olduğu topraktan çıkartılarak otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili baba ve 2 oğlu gözaltına alındı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...