Tgrt Haber

Bu acıya yürek dayanmaz! Yeni evli çift kazada can verdi, gelinlik ve damatlık tabutlarına örtü oldu

18 Şubat 2022 22:35 - Güncelleme : 18 Şubat 2022 23:56
Trafik kazasında hayatını kaybeden  Mert ve Melek Kadayıfçı çiftinin henüz 6 aylık evli oldukları öğrenildi.

Kırklareli'nde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kaza sonucu yeni evli çift hayattan koptu. Ayrıca otomobilde bulunan bir kişi daha yaşamını yitirdi. Gözyaşlarıyla toprağa verilen genç çiftin gelinlik ve damatlığı, tabutlarına örtüldü.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Mert ve Melek Kadayıfçı çiftinin henüz 6 aylık evli oldukları öğrenildi.

Kırklareli'nin Vize ilçesinde dün korkunç bir trafik kazası meydana geldi. 3 kişinin can verdiği kazadaki acı detay yürekleri sızlattı.

Sergen Köyü yakınlarında meydana gelen kazaya göre; Mert Kadayıfçı (29) idaresindeki otomobil, B.U.'nun sürdüğü tır ile çarpıştı. Korkunç kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Bu acıya yürek dayanmaz! Yeni evli çift kazada can verdi, gelinlik ve damatlık tabutlarına örtü oldu

6 AYLIK EVLİYDİLER

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki kontrollerinde sürücü Mert Kadayıfçı ile beraber eşi Melek Kadayıfçı (26) ve yanlarındaki Erdoğan Çanakçı'nın da yaşamını yitirdiğini belirledi. Hayatını kaybeden Kadayıfçı çiftinin 6 ay önce evlendikleri ortaya çıkarken, cenazerler Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Vize Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

GELİNLİK VE DAMATLIK TABUTLARINA ÖRTÜ OLDU

Kadayıfçı çifti için Kırklareli Hızırbey Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, akrabaları ve çalışma arkadaşları katıldı.

Cenazede yakınları zaman zaman tabuta sarılarak gözyaşı dökerken Kadayıfçı çiftinin tabutlarının üzerine gelinlik ve damatlık örtüldü. Kadayıfçı çifti kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi. Erdoğan Çanakçı ise Pınarhisar ilçesinde düzenlenen cenaze namazının ardından Pınarhisar Mezarlığı'na defnedildi.

Bu acıya yürek dayanmaz! Yeni evli çift kazada can verdi, gelinlik ve damatlık tabutlarına örtü oldu

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...