Tgrt Haber

Adana'da yolcu otobüsü devrildi: 4'ü ağır 23 yaralı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Mart 2022 23:25 - Güncelleme : 18 Mart 2022 23:53
Feci kazada sürücü ve 3 yolcunun ağır yaralandığı öğrenildi.

Adana'da Ceyhan'a doğru seyir halinde olan yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, kazada 4'ü ağır olmak üzere 23 kişinin yaralandığı bildirildi.

Feci kazada sürücü ve 3 yolcunun ağır yaralandığı öğrenildi.

Adana'da akşam saatlerinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen feci kazada çok sayıda kişi yaralandı.

Kadirli-Adana karayolu Hacıbeyli Mahallesi mevkinde meydana gelen kazada; şehirlerarası sefer yapan bir yolcu otobüsü, Ceyhan istikametine doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı.

4'Ü AĞIR 23 KİŞİ YARALI

Kaza sonrası ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve jandarma sevk edildi. Yapılan ilk belirlemelerde şofor ve muavinin de aralarında olduğu 23 yaralı, Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü ve 3 yolcunun sağlık durumunun ağır olduğu belirtilirken, diğer 19 kişinin tedbir amaçlı hastanede tutulduğu öğrenildi.

Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı ve trafik ekipleri, kaza bölgesinde geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...