Tgrt Haber

Yolcu otobüsü tıra saplandı: 1 ölü, 13 yaralı

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Şubat 2022 21:20
Buzlanmanın neden olduğu kazada tıra saplanan otobüs hurdaya döndü

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yolcu otobüsü buzlanma nedeni ile duramayarak önündeki tıra arkadan çarptı. Tırın dorsesine saplanan otobüsün şoförü hayatını kaybetti, 2’si ağır 13 kişi ise yaralandı.

Buzlanmanın neden olduğu kazada tıra saplanan otobüs hurdaya döndü

Sivas'ta buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsünün tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada  otobüsün şoförü hayatını kaybetti, 2’si ağır 13 kişi ise yaralandı.

TIRIN DORSESİNE SAPLANDI

Sivas-Kayseri karayolu Şarkışla ilçesi çıkışında, Zafer Ada yönetimindeki 58 ABB 534 plakalı yolcu otobüsü buzlanma nedeni ile duramayarak önünde gitmekte olan tırın dorsesine saplandı. Kazada yolcu otobüsünün şoförü Zafer Ada olay yerinde hayatını kaybetti, 2’si ağır 13 kişi yaralandı.

Yolcu otobüsü tıra saplandı: 1 ölü, 13 yaralı

YARALI GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Araçta sıkışan bir yolcu 2 saat süren zorlu kurtarma çalışmasının neticesinde sıkıştığı yerden çıkartılabildi. Yaralılar Sarkışla ve Sivas’taki hastanelere sevk edildi. Kaza ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...