Tgrt Haber

Yolda kalan İETT otobüsünü vatandaşlar itti

11 Mart 2022 12:42 - Güncelleme : 11 Mart 2022 13:52
Yolda kalan İETT otobüsünü vatandaşlar itti

Yolda kalan İETT otobüsünün imdadına vatandaşlar yetişti. Kış lastiği olmadığı görülen otobüs yokuş yukarı itilmeye çalışıldı.

Özellikle İstanbul için yapılan kar uyarılarının ardından Çarşamba akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, bugün de etkisini sürdürüyor.

Günler öncesinden yapılan uyarılara rağmen İstanbul'un birçok noktasında trafik durmasına gelirken sürücüler ve yolcular yollarda mahsur kaldı.

KAR KAZALARA NEDEN OLDU

Yolların tuzlanmaması nedeniyle kayan araçlar kazalara neden oldu. Bakımı yapılmayan ve kar lastiği takılmayan İETT araçlarının karlı yollarda sınavı ikiye katlandı. 

Yolda kalan İETT otobüslerini kimi zaman içindeki yolcular itti, kimi zaman da yolcular yaya olarak yollarına devam etti.

YOKUŞ YUKARI İTMEYE ÇALIŞTILAR

Son olarak, E5 Küçükçekmece Gölü mevki, Bakırköy istikametinde yolda ilerlemekte güçlük çeken kar lastiksiz bir İETT otobüsü, 4 İBB görevlisi tarafından yokuş yukarı itilmeye çalışıldı.
O anların görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı. Mağdur olan vatandaşlar, 'kış lastiği yok ki', 'tuzlama yetersiz', 'artık yeter, her kar yağdığında aynı manzara' diyerek İBB'ye tepkilerini dile getirdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...