Tgrt Haber

Yüksek sesle müzik dinlerken geri gelen minibüs sürücüsü bir kişiyi ezdi

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Şubat 2022 12:49
Fotoğraf: İhlas Haber Ajansı

Esenler’de direksiyon başındayken yüksek sesle müzik dinlediği iddia edilen minibüs sürücüsü, geri geri gelirken bir kişiyi ezdi. Ağır yaralanan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Fotoğraf: İhlas Haber Ajansı

Esenler'de meydana gelen olayda, ürün yüklendikten sonra direksiyonun başına geçen işçi, geri geri gelmeye başladı. Geri gelen minibüs, oradan geçen mobilya mağazası sahibi Mehmet İşleyen’e çarptı.

YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLİYORDU

Yüksek sesli müzik dinleyen sürücü kaza yaptığını fark etmedi. Minibüsün altında kalan İşleyen ezildi. Ağır yaralanan Mehmet İşleyen’in yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan talihsiz adamı ambulansla hastaneye kaldırdı. Mehmet İşleyen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayı yapan sürücü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

“BİR CAN BU KADAR UCUZ OLMAMALI”

Korkunç bir olay yaşadıklarını belirten Adnan Aydın, “Olayı görmedim dükkanda çalışıyorduk. Sese çıktık yolun ortasında arkadaşımız yerde yatıyordu. Yanına gittik kucağımıza aldık, diline baktık kontrol ettik. Polis ve ambulansı aradık geldiler onlara teslim ettik. Bir canın bu kadar ucuz olmaması gerekir” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...