Tgrt Haber

Zeytinburnu’nda öldüresiye dayak kamerada: 4 kişinin saldırısına uğradı

23 Şubat 2022 12:53 - Güncelleme : 23 Şubat 2022 13:10

İstanbul'da bir işyerinin önünde oturan 2 genç, alacak-verecek meselesi yüzünden kavgalı oldukları 4 kişinin saldırısına uğradı. Öldüresiye dayan yiyen gençlerin yaşadıkları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Zeytinburnu'nda meydana gelen olayda, yabancı uyruklu iki grup arasında alacak verecek meselesinden kaynaklı husumet vardı. 2 kişi daha önceden çalıştıkları dükkanın önünde otururken husumetli oldukları 4 kişi geldi.

Gelen grup hiçbir şey konuşmadan tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Çevredekilerin olaya müdahale etmesiyle kavga ayrıldı. Olayda yaralanan 2 kişi hastaneye götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

ÖLDÜRESİYE DAYAK KAMERADA

Sokak ortasında öldüresiye dayak bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, yabancı uyruklu 2 gencin dükkan önünde otururken husumetli olduğu kişiler tarafından saldırıya uğraması görülüyor.

"BİR ANDA VURMAYA BAŞLADILAR"

Kavgayı gören berber esnafı, “İki kişi oturuyordu. Buradan geçen 3 kişi vardı. Bunlara vurmaya başladılar. Ondan sonra iki tarafta ayrıldılar. Bilmiyorum daha sonra ne oldu? 3-4 kişiydi bir grup, diğer grup 2 kişiydi. Kavganın nedenini bilmiyorum. Ben yetişemedim, ben geldiğimde zaten ayrılmıştılar” dedi.

"YERDE BAYA BİR DÖVDÜLER"

Kavgaya tanık olan lokanta sahibi Murat Arslan, “Bir tane arkadaşı yerde baya bir dövdüler. Baya bir tartakladılar. Ben geldim, ‘Ne yapıyorsunuz orada?’ diye bağırdım. Onlara, bağırınca onlar geri çekildiler. Bu 4 kişi ayağa kalktı. İleriye doğru gittiler" dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...