Tgrt Haber
Yaşam - Yaşam
25 Eylül 2024 - 16:00

İkizler burcunun bu özelliklerini biliyor muydunuz?

İkizler burcu özellikleri, zekâ ve iletişim yetenekleri ile ön plana çıkar. 21 Mayıs ile 20 Haziran tarihleri arasında doğan kişiler, İkizler burcunun enerjik ve meraklı yapısını taşır. İkizler burcu erkeği özellikleri arasında özgürlüğüne düşkünlük ve sosyallik, İkizler burcu kadını özellikleri arasında ise entelektüel yapısı ve enerjisi dikkat çeker. İkizler burcu aşk hayatı değişken ve macera dolu olabilirken, iş hayatı yenilikçi ve hızlıdır. İkizler burcu hangi ay olduğu, bu burcun özelliklerini daha iyi anlamak için önemlid
Yaşam - Yaşam
25 Eylül 2024 - 11:48

Havalimanında kaydedilen görüntü şoke etti! Streç filme sardığı arkadaşını bagaja vermeye çalıştı

Miami havalimanında kaydedilen görüntüler izleyenleri şoke etti. Yanındaki arkadaşını streç film ile saran kişi, görevlilerden arkadaşını bagaj kısmına koymaları için rica etti. Hem görevliler hem de diğer yolcular olanları ağzı açık izledi.
 - İşte dünyanın en tehlikeli 15 yolu
24 Eylül 2024 - 10:50

Dünyanın en tehlikeli yolları belli oldu! Türkiye'den Derebaşı Virajları zirvede

Bir tarafta keskin virajlar, diğer tarafta sonu gözükmeyen uçurumlar... Dünyada bazıları insan eliyle inşa edilen, bazıları doğada kendiliğinden oluşan bu yollardan geçmek cesaret istiyor. Ölümün kıyısında yolculuk yapılan 15 yol arasında Türkiye'den de bir yer bulunuyor. İşte dünyanın en tehlikeli yolları...
Yaşam - Yaşam
23 Eylül 2024 - 14:40

500 milyon TL'lik evin içi herkesi hayrete düşürdü! Sosyal medyada ortalık karıştı

İngiltere'nin Londra kentinde bulunan evin fiyatı dudak uçuklattı. Türk sosyal medya kullanıcısı tarafından görüntülenen ultra lüks evin içi hayrete düşürdü. Sosyal medya kullanıcıları her detayı dikkat çeken eve adeta yorum yağdırdı. İşte herkesin merak ettiği o ev...
 - İşte Türkler için şartlar
20 Eylül 2024 - 15:01

Vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler listesi güncellendi! İşte Türkler için şartlar

Vatandaşlar artık iş haricinde kültürel gezi ve tatil için yurt dışını tercih edebiliyor. Bazı ülkeler vize şartı aramıyor ancak gün kısıtlamalarıyla karşılaşılabiliyor. Türk vatandaşlarının en çok merak ettiği konular arasında vizesiz gidilebilecek ülkeler yer alıyor. Pasaport Endeks verilerine göre Türk pasaportuyla vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler belli oldu. İşte vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler...
Yaşam - Yaşam
19 Eylül 2024 - 03:56

Süper Ay Van Gölü üzerinde görsel şölen oluşturdu

Van Gölü üzerinde yükselen ‘Süper Ay' görsel şölen oluşturdu. Bulutların arasından kızıl renge bürünerek çıkan ‘Süper Ay'ın oluşturduğu görüntü hayran bıraktı.
Yaşam - Yaşam
18 Eylül 2024 - 07:25

İstanbul'da Süper Kanlı Ay Tutulması! Yüzde 14 daha büyük görüldü

İstanbul'da 2024 yılının son Ay tutulması meydana geldi. Tutulma sırasında Ay yüzeyinin kırmızı renge bürünmesiyle oluşan Süper Kanlı Ay tutulması, gökyüzünde görsel şölen oluşturdu. Ay, normalde yüzde 14 daha büyük göründü.
 - 109 yıl sonra tesadüfen bulundu
16 Eylül 2024 - 16:02

Çanakkale Savaşı'nda kullanılacaktı! 109 yıl sonra tesadüfen bulundu

Çanakkale'de doğum yapan köpeğinin yavrularını aramaya çıkan bir köylü, karşılaştığı manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, köylünün tesadüfen fark ettiği cisimlerin Çanakkale Zaferi'nden kalma savaş mühimmatı olduğunu ortaya çıkardı.
 - Kaldırımda şaşırtan manzara
16 Eylül 2024 - 11:47

Görenler inanamadı, dönüp bir daha baktı! Sivas'ta betonda yetişen karpuzlar şaşırttı

Sivas'ta topraktan çok betonun hakim olduğu bir bölgede karpuz yetişti. Karpuzları gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Mahalle muhtarı, ''Demek ki karpuz sadece Diyarbakır'da yetişmiyormuş'' dedi.
Yaşam - Yaşam
16 Eylül 2024 - 09:22

Çikolata dağıtan kadına hücum ettiler! Eyüpsultan'da utandıran görüntü

Eyüpsultan'da Mevlid Kandilİ nedeniyle çikolata dağıtan bir kadın neye uğradığını şaşırdı. Çevredekilerin çikolatalara hücum etmesi sonucu zor anlar yaşayan kadının sepeti dahi kırıldı.
 - 300 yıldır bu yöntemi kullanıyorlar
14 Eylül 2024 - 17:40

Sadece köylüler biliyor! 300 yıldır bu yöntemi kullanıyorlar

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde 300 yıldır süregelen bir gelenek bu yıl yine tekrarlandı. Köylüler mağaraların doğal klima görevi gördüğü en derin ve çetin noktalarına iniyor.
Yaşam - Yaşam
14 Eylül 2024 - 16:27

Eski koca dehşeti! Boşandığı eşini çocuğunun önünde vurdu

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen olayda, boşandığı eşinin kullandığı aracın önünü kesen eski koca, Fatma G.'yi çocuğunun yanında silahla vurdu. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.
 - Yeni evli çifti ölüm ayırdı
14 Eylül 2024 - 14:54

Balayı dönüşü kahreden kaza! Genç çifti ölüm ayırdı

Geçtiğimiz hafta dünya evine giren Denizlili genç çift, gittikleri balayı dönüşünde trafik kazası geçirdi. Balayı için gittikleri Muğla'dan, memleketleri Denizli'ye dönen genç çift, Muğla-Denizli otobanında şarampole uçtu. Kazada ağır yaralanan Ezgi Aday hastaneye kaldırıldı. Damat İbrahim Aday ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Yaşam - Yaşam
10 Eylül 2024 - 02:45

Aç kalan domuz sürüsü şehre indi! İnsanların arasında dolaştı

Ardahan'da aç kalan yaban domuzlar şehrin merkezine indi. KYK öğrenci yurdu bahçesi içerisine giren domuzlar, şehrin merkezinde de rahatça dolaştığı görüldü. Hayvanların yiyecek aradığı anlar kameralara yansıdı.
 - 21 virajıyla mesafeyi kısaltıyor
08 Eylül 2024 - 15:15

Görüntüsüyle hayrete düşürüyor! Ordu'da sürücüler 21 virajlı yol karşısında tedirgin

Ordu'da 2011 yılında hidroelektrik santrali (HES) fabrikası projesi kapsamında yapılan virajlı yol vatandaşları tedirgin ediyor. 21 virajlı yol, görüntüsüyle hayrete düşürüyor. Yolun merkeze 2 saatlik mesafeyi 40 dakikaya düşürdüğü söyleniyor.
 - Evlenmek için ilan verdi, olay oldu!
08 Eylül 2024 - 10:11

Evlenmek için ilan verdi, olay oldu: Ciddi kadınlar arasın, ortaokul mezunu da olabilir

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Kayalıbağ Mahallesi İnönü Parkı duraklarındaki ilginç ilan görenleri şaşırttı. Bir vatandaşın evlenmek için astığı ilandaki ifadeler tepki çekti. Evlilik ilanında "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen ciddi bayanların aramasını önemle arz ederim" ifadeleri yer aldı.
 - Tüm köyü satışa çıkardı
06 Eylül 2024 - 10:58

Sahibinden satılık köy! Züğürt Ağa filmi gerçek oldu, yıllar önce aldığı köyü satışı çıkardı

Erzurum’un Aşkale ilçesine bağlı Çiftlik mahallesini 1993 yılında satın alan ve ismini Yeşil Vadi koyan Cengiz Şişman, satın aldığı köyü satışa çıkardı. 6 bin dönümlük arazi üzerinde bulunan köyü satıp şehre yerleşme kararı alan Şişman; Şener Şen’in başrolünde oynadığı Züğürt Ağa filminde ağanın köyü satıp şehre yerleşmesinden etkilendiğini ifade etti.
Yaşam - Yaşam
05 Eylül 2024 - 15:19

Tam 320 kilo, nadir görülüyor! Marmara'da dev orkinos yakalandı

Kocaeli’de denize açılan iki dalgıç nadir görülen orkinos balığı avladı. Mavi yüzgeçli 2.5 metre uzunluğundaki balık türü 320 kilogram ağırlığında. İki dalgıç uğraşları sonucu üçüncü gün balığı kıyıya çıkardı.
 - Milyonlarca yılda oluşuyor
04 Eylül 2024 - 11:27

Hayvanlarını otlatan çoban keşfetti, ekipler ihtişamına hayran kaldı: Milyonlarca yılda oluşuyor

Adıyaman'da hayvanlarını otlatan bir çoban, içinde farklı yapılar bulunan bir mağara keşfetti. Çobanın ihbarı üzerine bölgeye gelen ve meşakkatli bir yürüyüşün ardından ihtişamlı alana ulaşan ekipler, mağaradaki sarkıt ve dikitlerin milyonlarca yılda oluştuğunu belirtti.
Yaşam - Yaşam
03 Eylül 2024 - 18:56

Neşet Ertaş'a memleketi Kırşehir'de büyük ayıp! 'Karga' benzetmesi büyük tepki topladı

Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü etkinliklerinde Kırşehir Belediyesi'nin düzenlediği halk konserinde sahne alan Sanatçı Ahmet Tekkuş, "Kırşehir'de herkesin bildiği bir Neşet var. Kargadan başka kuş tanımıyorsunuz" dedi. Tekkuş'un bu sözleri büyük tepki topladı.
Sona Git