Tgrt Haber

Açık alanda ücretsiz EURO 2024 heyecanını yaşayın! İstanbul ve Ankara'daki ücretsiz park, bahçe ve AVM'lerin listesi

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT HABER
21 Haziran 2024 11:36 - Güncelleme : 26 Haziran 2024 14:48
Açık alanda ücretsiz EURO 2024 heyecanını yaşayın! İstanbul ve Ankara'daki ücretsiz park, bahçe ve AVM'lerin listesi

EURO 2024 grup aşaması 14 Haziran'da başladı. A Milli Takım'ın da yer aldığı 14 Temmuz'a kadar sürecek olan mücadeleleri açık alanda ücretsiz bir şekilde izlemek isteyen vatandaşlar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi dev ekran kurdu.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) grup aşaması 14 Haziran tarihinde başladı.

Türkiye'nin de yer aldığı turnuvaya Almanya ev sahipliği yapıyor.

Ücretsiz olarak TRT, TRT 1 ve TRT Spor ekranlarında yayınlanan EURO 2024'de A Milli Takım ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti.

22 Haziran'da Portekiz ile ikinci maçına çıkacak olan Ay-yıldızlıların maçını izlemek isteyen vatandaşlar ücretsiz açık alanda kurulan yerleri merak ediyor.

Açık alanda ücretsiz EURO 2024 heyecanını yaşayın! İstanbul ve Ankara'daki ücretsiz park, bahçe ve AVM'lerin listesi - 1. Resim

İSTANBUL'DA AÇIK ALANDA ÜCRETSİZ EURO 2024 MAÇLARI İZLENEBİLECEĞİ YERLER NELER?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Festival Park Kadıköy'de vatandaşların EURO 2024 maçlarını ücretsiz olarak açık alanda izleyebilmeleri için dev ekran kuruluyor.

14 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan bütün maçların izlenebileceği alanda, yeme içme bölümü, DJ performansları spor aktiviteleri, oyunlar gibi etkinlikler de düzenleniyor. 

Maçları izlemek isteyenlerin alana girmek için önceden kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Açık alanda ücretsiz EURO 2024 heyecanını yaşayın! İstanbul ve Ankara'daki ücretsiz park, bahçe ve AVM'lerin listesi - 2. Resim

İSTANBUL'DA MİLLİ TAKIM MAÇLARININ İZLENEBİLECEĞİ ÜCRETSİZ YERLER NELER?

Milli Takım maçlarına özel olarak Sarıyer, Kadıköy, Ataşehir ve Beyoğlu belediyeleri tarafından belirlenen bölgelerde dev ekranlar kuruluyor.

Vatandaşlar bu ekranlarda Ay-yıldızlıların maçlarını hep beraber izleyebiliyor.

Bu alanların listesi ise şöyle:

  • Sarıyer Belediyesi - Haydar Aliyev Parkı
  • Beyoğlu Belediyesi - Kızılay Meydanı-Kasımpaşa
  • Ataşehir - Atapark
  • Kadıköy - Kalamış Atatürk Parkı

Açık alanda ücretsiz EURO 2024 heyecanını yaşayın! İstanbul ve Ankara'daki ücretsiz park, bahçe ve AVM'lerin listesi - 3. Resim

ANKARA'DA AÇIK ALANDA ÜCRETSİZ EURO 2024 MAÇLARININ İZLENEBİLECEĞİ YERLER

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda kurulan dev ekran sayesinde vatandaşlar Euro 2024 maçlarını 19.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz izleyebiliyor.

Ayrıca Ankara Çankaya Belediyesi tarafından da 18 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda kurulan dev ekranda Euro 2024'ün bütün maçları canlı olarak yayınlanacak.

Açık alanda ücretsiz EURO 2024 heyecanını yaşayın! İstanbul ve Ankara'daki ücretsiz park, bahçe ve AVM'lerin listesi - 4. Resim

ANKARA'DA MİLLİ MAÇLARI İZLENEBİLECEK ÜCRETSİZ YERLER

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nın yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sadece A Milli Takım'ın maçlarına özel olarak Altınpark'ta da dev ekran kuruluyor.

Ayrıca Keçiören Belediyesi tarafından ise Gürcistan maçında belediye önünde vatandaşların maçları izleyebilmesi için ekran kurulmuştu.

Portekiz ve Çekya maçında ekranların kurulup kurulmayacağı ise henüz açıklanmadı.

Açık alanda ücretsiz EURO 2024 heyecanını yaşayın! İstanbul ve Ankara'daki ücretsiz park, bahçe ve AVM'lerin listesi - 5. Resim

GAZİANTEP'TE TÜRKİYE - ÇEKYA MAÇINI İZLEYEBİLECEK ÜCRETSİZ YERLER

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye - Çekya maçına özel olarak Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi, Masal Parkı ve Kuzeyşehir'de dev ekranlar kurulacak.

Vatandaşlar açık havada kurulacak ekranlar sayesinde maçları canlı olarak izleyebilecekler. 

DENİZLİ'DE TÜRKİYE ÇEKYA MAÇINI AÇIK ALANDA İZLENEBİLECEK ÜCRETSİZ YERLER

Denizli Belediyesi tarafından Delikçınar Meydanı, Çamlık Parkı Girişi (NOİCE ÖNÜ), Kampüs Köşe (AMFİ TİYATRO KARŞISI) ve Sevindik Merkez Camii önünde vatandaşların milli maçı izleyebilmesi için ekranlar kurulacak. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...