Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
17 saat 46 dakika önce

Bugün oynanacak olan maçların saati ve kanalı netleşti

UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de oynanacak olan karşılaşmalar yoğun ilgi görüyor. 4 Ekim Cuma akşamı hangi maçların oynanacağı da TFF tarafından açıklanan takvime göre belli oldu.
Aktüel - Aktüel
18 saat 35 dakika önce

Roblox ne zaman açılacak 5 Ekim? BTK tarafından iki ay önce kapatılmıştı

Roblox'a 7 Ağustos tarihinde mahkeme kararı ile erişin engeli getirilmişti. Oyunun tekrardan ne zaman erişime açılacağıyla ilgili bir duyuru yapılmadı. Platform tarafından erişim engelinin kaldırılması için çalışmalar başlatıldığı belirtilmişti.
Aktüel - Aktüel
18 saat 53 dakika önce

Dispeçer nedir, nasıl olunur? THY tecrübeli - tecrübesiz dispeçer alımı yapıyor

Türk Hava Yolları yeni pozisyon işe alımını duyurdu. THY işe alım duyurusu ilgilileri sevindirdi. Şirket, tecrübeli - tecrübesiz dispeçer alımı için başvuru şartlarını da resmi sitesinden yayınladı.
Aktüel - Aktüel
19 saat 32 dakika önce

Green Card çıkarsa gitmek zorunlu mu?

Green Card çekilişi başvurularının başlamasının ardından kazanan adayların gitmeme durumlarında hiçbir yasal işlem uygulanmıyor. Başvuruların ne zaman açıklanacağı ise araştırılan konular arasında yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
19 saat 34 dakika önce

Meteoroloji'ye göre bu hafta sonu (5 - 6 Ekim) İstanbul, Ankara ve İzmir'de sıcaklıklar artıyor

MGM tarafından paylaşılan verilere göre bu hafta sonu havanın nasıl olacağını öğrenebiliyoruz. 5 - 6 Ekim Cumartesi ve Pazar günlerinin hava durumu bilgilerine Meteoroloji üzerinden erişiyoruz. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hafta sonu plan yapacak olanlar ise haritadaki dereceleri kontrol ediyor.
Aktüel - Aktüel
20 saat 3 dakika önce

KPSS ortaöğretim tercihlerinin ne zaman başlayacağı bekleniyor

15 Eylül'de gerçekleşen KPSS ortaöğretim sınavında bugün sonuçlar açıklandı. Türkiye'nin her yerinden binlerce kişinin katıldığı sınavla beraber tercih işlemlerinin başlayacağı tarih bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
20 saat 7 dakika önce

Brawl Stars bakım molası ne zaman bitecek?

2017 yılında beta sürümü ile oyun severler ile buluşan Brawl Stars'da sıklıkla bakım molası veriliyor. Her gün oyunu oynayan kullanıcılar ise bakım molasının ne zaman biteceğini bekliyor.
Aktüel - Aktüel
20 saat 15 dakika önce

A Milli Takım'ın kadrosuna alınan Ahmed Kutucu kimdir, hangi takımda oynuyor?

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelelerinde A Milli Takım'ın karşılaşacağı Karadağ ve İzlanda maçının aday kadrosu açıklandı. Süper Lig takımlarından Eyüpspor'da oynayan Ahmed Kutucu'da kadroda yer aldı. Ahmet Kutucu'nun geçen sezonki istatistikleri merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
20 saat 41 dakika önce

Kalpazan dizisinin ne zaman başlayacağı netleşti, Timuçin Esen başrolde olacak

Uğur Karaaslan’ın yönetmenliğini yaptığı Kalpazan dizisi başlıyor. Heyecanla beklenen yeni projenin ne zaman başlayacağı da belli oldu. Timuçin Esen ve Deniz Baysal'ın başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da beğeni topladı.
Aktüel - Aktüel
21 saat 42 dakika önce

Atakan Karazor kimdir, hangi takımda oynuyor? Almanya yerine A Milli Takım'ı seçmişti

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadeleleri kapsamında Türkiye'nin İzlanda ve Karadağ maçı aday kadrosu açıklandı. Kadroda VFB Stuttgart takımında forma giyen Atakan Karazor'da yer aldı.
Aktüel - Aktüel
22 saat 5 dakika önce

İzmir Aliağa, Seferihisar'daki su kesintisi ne zaman bitecek?

4 Ekim Cuma günü İzmir'in Aliağa ve Seferihisar ilçelerinde su kesintisi yaşanıyor. İZSU tarafından açıklanan bilgilere göre su kesintileri 4 saat sürecek. Ödemiş'te yaşanan çalışmalar ise hala devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
22 saat 30 dakika önce

KPSS puanı kaç yıl geçerli? Öğretmenler için geçerlilik süresi farklı oluyor

Bu yıl 15 Eylül'de gerçekleşen ortaöğretim sınavının sonuçları bugün açıklandı. Türkiye'nin her yerinden katılım sağlayan binlerce aday KPSS ortaöğretim puanı kaç yıl geçerli araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
22 saat 36 dakika önce

KPSS Ortaöğretim 65, 66, 67, 68 puanla nereye girebilirim? ÖSYM sonuçları açıkladı

15 Eylül günü gerçekleşen KPSS ortaöğretim sınavının sonuçları 4 Ekim Cuma günü erişime açıldı. Binlerce adayın katıldığı ortaöğretim sınavında puanlar bugün açıklandı. 65, 66, 67, 68,72,79,64,57 puanla nereye atanabileceği kadro ve şehre göre farklılık gösteriyor.
Aktüel - Aktüel
22 saat 43 dakika önce

Sultanlar Ligi 2024-2025 sezonu ne zaman başlıyor? Maç programı belli oldu

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2024-2025 sezonu 5 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Altı şehirden 14 takımın mücadele edeceği Sultanlar Ligi'nin ilk hafta maç tarihleri ve saatleri belli oldu.
Aktüel - Aktüel
22 saat 59 dakika önce

KPSS neden açıklanmadı? Binlerce aday sonuçların açıklanacağı saati bekliyor

KPSS ortaöğretim sınav sonuçları 4 Ekim Cuma günü itibarıyla erişime açılacak. Binlerce adayın katılım sağladığı sınavın sonuçları henüz ÖSYM tarafından duyurulmadı. Merakla beklenen sonuçların açıklanacağı saat bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
23 saat 10 dakika önce

Vakıfbank internet bankacılığında erişim sorunları yaşanıyor

Vakıfbank mobil uygulamasına giriş yapmak isteyen kullanıcılar bazı erişim sorunları ile karşı karşıya geldi. 4 Ekim Perşembe günü sabah saatlerinde başlayan internet bankacılığı bağlantı sorunu hakkında kullanıcılar sosyal medyada çöktüğüne dair iddiaları paylaştı.
Aktüel - Aktüel
23 saat 25 dakika önce

KYK burs başvuruları ne zaman 2024-2025?

Üniversitelerde 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından öğrenciler KYK burs ve kredi başvuruları gündeme geldi. Başvuruların ne zaman başlayacağı ile ilgili net bir açıklama yapılmasa da Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. KYK burs ve kredi miktarlarının bu yıl ne kadar olacağı da merak edildi.
Aktüel - Aktüel
23 saat 57 dakika önce

KPSS B grubu nedir? Düz memurluk, psikolog ve mimarlık gibi birçok meslek bulunuyor

15 Eylül günü gerçekleşen KPSS ortaöğretim sınav sonuçları bugün erişime açılıyor. Veteriner, düz memurluk ve mimarlık gibi mesleklerin bulunduğu KPSS B Grubu, kamu hizmeti atamalarında göz önünde bulunduruluyor.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 09:30

Gaziantep FK-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Trendyol Süper Lig'in sekizinci haftası kapsamında Gaziantep FK-Beşiktaş maçı 6 Ekim Pazar günü oynanacak. Karşılaşmanın başlamasına sayılı günler kala Beşiktaş'ın Gaziantep istatistikleri araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 09:17

Avrupa maçlarının ardından Türkiye'nin UEFA ülke puanı 37.300 oldu

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizin bu haftaki maçları tamamlandı. Maçların tamamlanmasının ardından Türkiye'nin UEFA ülke puanı sıralaması vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı.
Sona Git