Tgrt Haber

Ankara'da Bisiklet Turu nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatıldı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
02 Eylül 2024 15:06 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 15:11
Ankara'da Bisiklet Turu nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatıldı

2 Eylül günü Ankara'da aracı ile yola çıkan bazı sürücüler yolların kapalı olması ile karşılaşırken Anadolu Bulvarı, Ankara Bulvarı ve Yakacık yolları neden kapalı merak ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi ne zaman trafiğe açılacağını da duyurdu.

2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu bugün gerçekleşirken Ankara​'da birkaç yol trafiğe kapatıldı.

Araç sahipleri ise ne zaman açılacağını merak ederken nedenini de araştırdı. Belediye ise birkaç gün öncesinden duyurmuştu.

ANKARA ANADOLU BULVARI NEDEN KAPALI?

2 Eylül günü Anadolu Bulvarı, 2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu nedeniyle trafiğe kapatıldı. Anadolu Bulvarı ise Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu işbirliği ile gerçekleşen bisiklet turu nedeniyle kapatıldı.

Ankara'da Bisiklet Turu nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatıldı - 1. Resim

2 EYLÜL ANKARA'DA HANGİ YOLLAR KAPALI, NEDEN?

2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu gerçekleşmesinden dolayı 2 Eylül günü belirli saat aralıklarında bazı yollar trafiğe kapandı. Kapalı olan yollar ve saatleri şöyle:

Yakacık: 13.10 - 13.55

Anadolu Bulvarı: 13.15 - 14.00

Ankara Bulvarı: 13.25 - 14.20

Hipodrom Caddesi: 13.30 - 14.25

Cumhuriyet Caddesi: 13.35 - 14.40

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...