Tgrt Haber

Peker Açıkalın'ın sağlık durumu hakkında eşinden açıklama geldi! İşte Avrupa Yakası'nın Gaffur'unun son hali

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
09 Ağustos 2024 11:44 - Güncelleme : 09 Ağustos 2024 16:12
Peker Açıkalın'ın sağlık durumu hakkında eşinden açıklama geldi! İşte Avrupa Yakası'nın Gaffur'unun son hali

ATV ekranlarının efsane dizilerinden biri olan Avrupa Yakası'nın sevilen karakterlerinden Gaffur'u canlandıran oyuncu Peker Açıkalın'ın beyin kanaması geçirdiğine dair iddialar ortaya atıldı. Sevenleri Peker Açıkalın sağlık durumunun nasıl olduğuna dair araştırma yapıyor.

Gülse Birsel, Ata Demirer gibi isimlerin yer aldığı Avrupa Yakası​'nda Gaffur'u oynayan Peker Açıkalın'ın beyin kanaması​ sonucu konuşma yetisini kaybettiği iddia edilirken kötü haberin ardından eşi Çilem Akalın açıklama yaptı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİĞİ İDDİA EDİLEN PEKER AÇIKALIN'IN SON HALİ VE SAĞLIK DURUMU 

Magazin Burada'da yer alan habere göre Peker Açıkalın, beyin kanaması geçirdi ve konuşma yetisini kaybetti.

Gaffur karakterini canlandıran Açıkalın’ın hastane dosyasına gizlilik kararı getirildiği öğrenilirken ameliyat olacağı iddia ediliyordu.

Oyuncunun eşi Çilem Açıkalın, Onur Akay'a konuyla ilişkin açıklamada bulunurken iddiaların doğru olmadığını şu sözlerle belirtti:

"Yalan haber, kaynak ne, kim uydurdu? 4 ay önce operasyon oldu. Şu an iyi konuşması."

Avrupa Yakası'nın Gaffur'u Peker Açıkalın beyin kanaması geçirdi! Konuşma yetisini kaybetti - 1. Resim

AVRUPA YAKASI'NIN GAFFUR'U DAHA ÖNCE KALP AMELİYATI DA OLMUŞTU

ATV ekranlarında yayınlanan Avrupa Yakası'nda yer alan Açıkalın'ın kalp pilinin süresinin dolması sebebiyle ameliyata alınmıştı. Operasyon sonrası şu sözleri söylemişti:

"Tüm sağlık çalışanlarına ve eli öpülesi tüm doktorlardan Allah razı olsun ve insanlıktan nasibini almamış bu kutsal insanlara saldıranları da… Allah acılar içinde bıraksın..”

Avrupa Yakası'nın Gaffur'u Peker Açıkalın beyin kanaması geçirdi! Konuşma yetisini kaybetti - 2. Resim

PEKER AÇIKALIN KİMDİR?

1 Mart 1963 tarihinde İstanbul'da doğan isim, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olurken Nedim Saban, Taner Barlas ve Ali Poyrazoğlu tiyatrolarında oyunculuk yaptı.

1987 senesinde Nilüfer Açıkalın'la evlendikten sonra 1994 yılında ayrıldılar.

Çiçek Taksi dizisindeki Fırıldak Ömer rolü ile televizyon ekranlarında yer alan isim Avrupa Yakası'nın Gaffur'u olarak çok sevildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...