Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
6 saat 37 dakika önce

İzmir Bergama’da su kesintisi 16.45’e kadar sürecek

Bugün İzmir'in birkaç ilçesinde arıza bakım çalışmalarından dolayı su kesintisi yaşanıyor. Erken saatlerden itibaren geçeli olan çalışmalar devam ederken Bergama ve Bornova'da sular ne zaman gelecek bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat önce

Ehliyetlerini 31 Aralık 2024 tarihine kadar yenilemeyenler 12.978 TL ceza ödeyecek

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada eski tip ehliyetlerin yenileme için son tarihi açıklandı. Ayrıca bakanlık eski tip ehliyetlerini yenilemeyenlerin ne kadar ceza ödeyeceğini de açıkladı.
Aktüel - Aktüel
7 saat 4 dakika önce

Uçaklarda havayolu şirketleri tarafından belirlenen kurallara uymayanlar kara listeye alınıyor

Havayolu seyahatlerinde yolcuların ve mürettebatın güvenliği için belirlenen bazı kurallar bulunuyor. Bu kurallar geçtiğimiz günlerde THY'nin İstanbul-Londra seferinde yaşanan olaylardan sonra tekrardan gündeme geldi. Uçuşlarda kara listeye alınmanın ne demek olduğu ve nasıl alındığı araştırılırken THY olayla ilgili açıklama yaptı.
Aktüel - Aktüel
7 saat 35 dakika önce

Kızıl Goncalar dizisi 30 Eylül Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon tarihi merak ediliyor. Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrolde yer aldığı Gold Film imzalı dizi, 30 Eylül Pazartesi günü televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
Aktüel - Aktüel
7 saat 48 dakika önce

Spor yazarı Ahmet Çakır 72 yaşında hayatını kaybetti! Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olmuştu

Ünlü gazeteci ve spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıllarda beyin tümörü nedeniyle ameliyat olan köşe yazarı Ahmet Çakır kimdir, neden öldü gibi soruların cevapları araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
8 saat 3 dakika önce

Oba Makarna fabrikasında patlama sonrasında borsada işlemleri durduruldu

15 Eylül günü öğlen saatlerinde Oba Makarna fabrikasında patlama meydana geldi. Olay yerine birçok ekip sevk edildi ve yaralanan kişiler çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yatırımcılar halka arz fiyatını kontrol ederken işlemlerin durmasıyla karşılaştı.
Aktüel - Aktüel
8 saat 22 dakika önce

Hakem Atilla Karaoğlan Galatasaray ve Fenerbahçe karnesi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi karşılaşmasının hakeminin Atilla Karaoğlan olacağı iddia edildi. İddiaların ardından Atilla Karaoğlan Fenerbahçe ve Galatasaray karnesi merak edildi.
Aktüel - Aktüel
8 saat 22 dakika önce

Arka Sokaklar dizisine Orço karakteri ile tanınan Burak Alkaş dahil oluyor

Kanal D ekranlarında uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisine yeni bir isim katılıyor. Pis Yedili dizisinde Orço karakteri ile tanınan Burak Alkaş, Komiser Fikri Yeniceli karakterini oynayacak.
Aktüel - Aktüel
8 saat 32 dakika önce

MSÜ Astsubay meslek yüksekokulları tercih sonuçları açıklandı

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) astsubay meslek yüksekokulları tercih sonuçlarının açıklandığı Milli Savunma Bakanlığı internet sitesinde yapılan paylaşım ile duyuruldu.
Aktüel - Aktüel
8 saat 53 dakika önce

Bu akşamın Süper Lig takviminde Antalyaspor - Adana Demirspor maçı bulunuyor

Trendyol Süper Lig'de 5. hafta maçlarının başlamasıyla beraber milli ara sona erdi. Dün akşam ligde Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaşması oynandı. Yakından takip edilen ligde 16 Eylül bu akşam maç var mı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
9 saat 4 dakika önce

Adalet Bakanlığı 300 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapacak

Adalet Bakanlığı bünyesinde görev yapmak üzere 300 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapılacağı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Aktüel - Aktüel
9 saat 16 dakika önce

İstanbul Yeşilköy ve Ataköy’de elektrik kesintisi 17.00’ye kadar devam edecek

BEDAŞ'ın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre bugün İstanbul Yeşilköy, Küçükçekmece ve Kanarya'da elektrik kesintisinin saatleri belli oldu. Elektrikler ne zaman gelecek netleşirken arıza çalışmaları da sürüyor.
Aktüel - Aktüel
9 saat 33 dakika önce

Durukan Şekerleme halka arzı 61 lot dağıtımı yaptı

DURKN hisse koduyla işlem gören şirketin sonuçları açıklandı. Böylece kaç lot verdiği de netleşmiş oldu. Yatırımcıların merakla beklediği sonuçlarla beraber borsada işlem görme tarihi de belli oldu.
Aktüel - Aktüel
9 saat 58 dakika önce

Osimhen statü gereği Galatasaray Gaziantep FK maçında oynamayacak

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off maçı nedeniyle ertelenen Gaziantep FK maçı yarın oynanacak. Sarı-kırmızılıların yeni yıldızı Victor Osimhen'in neden maçta oynamadığı, sakat mı sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
10 saat 2 dakika önce

Murat Nuri Demirbaş, 2023'te MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevine geldi

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. Gündeme gelmesiyle beraber kimdir, nereli merak edilmişti.
Aktüel - Aktüel
10 saat 15 dakika önce

Çelik Kubbe hava ve füze savunma sistemi SİPER’in yeni füze sistemi test edildi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre Sinop Test Merkezi'nde gerçekleştirilen atışlı testte Atış Kontrol Merkezi, veri bağı, Füze Fırlatma Sistemi ve SİPER Ürün-2 füzesi kullanılarak sistem yetenekleri denendi.
Aktüel - Aktüel
10 saat 16 dakika önce

Galatasaray Gaziantep FK maçının hakemi Cihan Aydın'ın karnesi

Avrupa maçları nedeniyle ertelenen Galatasaray-Gaziantep maçı yarın oynanacak. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala TFF tarafından Galatasaray-Gaziantep maçının hakeminin kim olduğu açıklandı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 25 dakika önce

Galatasaray - Fenerbahçe maçının biletlerinin bu hafta satışa çıkması bekleniyor

Trendyol Süper Lig'de 21 Eylül günü Fenerbahçe - Galatasaray maçı oynanacak. Karşılaşmayı stadyumdan izlemek isteyenler maç biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak beklemeye başladı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 37 dakika önce

Osayi Samuel Fenerbahçe Galatasaray maçında sakatlığı nedeniyle yok

Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanacak olan derbiye sayılı günler kaldı. Karşılaşmada sarı-lacivertlilerin sağ beki Osayi Samuel'in oynayıp oynamayacağı ise taraftarlar tarafından merak edilirken konuyla ilgili açıklama yapıldı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 37 dakika önce

Icardi Fenerbahçe Galatasaray derbisinde sakatlığı nedeniyle oynamayacak

21 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Maçta sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin oynayıp oynamayacağı ise taraftarlar tarafından merak edildi.
Sona Git